Bilutleie
Värnamo
Kollaps
Sverige // Värnamo
Endre personlige detaljer

Leiebil Värnamo: Sixt Bilutleie online

Med egen leiebil i Värnamo kan du oppleve Sveriges sceniske natur og skandinavisk design på sitt beste. Denne smålandske byen byr på opplevelser for hele familien og for deg og kollegaene dine, med alt fra rolige fiskevann til spennende paintballbaner. Hos Sixt bilutleie i Värnamo gjør vi det enkelt for deg å optimalisere turen med en skreddersydd leiebil av ypperste klasse. Velg fra vårt brede utvalg av kjøretøy som omfatter kategoriene kompakte sedaner, raske sportsbiler og cabrioleter, robuste 4x4 for variert terreng og romslige minibusser for gruppereisende.

 
 • Värnamo Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Järnvägsplan 1
  33017 Värnamo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Den optimale kjøreopplevelsen

Leier du bil i Värnamo, kan du enten oppsøke vår filial på Värnamo sentralstasjon eller benytte deg av vår leveringstjeneste. Enten du ønsker å få bilen levert der du er eller henter den på togstasjonen, vil du være i våre erfarne ansattes gode hender. Selv om vi hos Sixt alltid sørger for at du får en bil i ønsket kategori, gjør vi oppmerksom på at tilgjengelige modeller vil variere ved ankomst og levering. For at du skal få en mest mulig behagelig og stressfri opplevelse har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige av våre leiebiler i Värnamo. I tillegg får du både tredjepartforsikring og forsikring mot tyveri og kollisjon med på kjøpet.

I hjertet av svensk design

Värnamo er viden kjent for å romme noe av Sveriges ypperste design og kan smykke seg med steder som Bruno Mathsson Center, Vandalorum og Källemo der du kan oppleve kunst og design i harmonisk samspill. Med eget kjøretøy til disposisjon kan du kjøre nordover og nå Store Mosse Nasjonalpark på en halvtime. Her finer du mer enn 40 kilometer med turstier forbi rasteplasser, fugletårn og vandrerhjem. Kjør 20 minutter nordøster fra Värnamo til Nydala for å oppleve restene av et tidligere munkekloster omringet av vakker natur. Her kan du blant annet se spel og overnatte i den gamle kirkestallen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service