Bilutleie
Uppsala
Kollaps
Sverige // Uppsala
Endre personlige detaljer

Leiebil Uppsala: Sixt Bilutleie online

Det er mange gode grunner til å benytte seg av Sixt for å ordne med leiebil i Uppsala. Vi kan nevne konkurransedyktige priser og en moderne bilpark som et par av dem. I utvalget vårt har vi kjøretøy fra kun de mest fremtredende leverandørene, og våre dyktige ansatte vil sørge for at du er i trygge hender. Velg fritt blant familiebiler til dagligdags bruk, minibusser, 4x4 med godt veigrep eller luksusmodeller for noe ekstravagant. Det følger med ekstragoder som kollisjonsskadeforsikring og veiavgift, og med gratis ombooking blir du mye mer fleksibel. Vi har stasjon for bilutleie på Uppsala sentralstasjon for enkel tilgang til våre kjøretøy.

 
 • Uppsala Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Bäverns Gränd 13
  753 19 Uppsala

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Uppsala/Bilia

  Sixt Bilutleie
  Fyrislundsgatan 76
  754 50 Uppsala

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordne leiebil i Uppsala

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Uppsala og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har en rekke oppgraderinger du kan skaffe deg på forhånd for en rimelig penge, for eksempel navigasjonssystem og barnesete til minstemann. Dieselmotor kan bestilles spesielt for mindre utgifter til drivstoff på mange bilturer i Sverige, mens det alltid er tredjepartforsikring medberegnet i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Uppsala

Uppsala ligger i et av Sveriges mest folkerike områder, og takket være Uppsala universitet vil du se mange mennesker fra forskjellige nasjonaliteter i gatene i byen. Du kan lett besøke Sveriges hovedstad som ligger en knapp times kjøring mot sør, eller kjør mot øst til det vakre kystområdet med tusenvis av øyer du kan iaktta. I Uppsala sentrum finner du rektangulære bygårder med mange spisesteder du kan besøke med leiebil, og Uppsala slott er vel verdt en visitt. Sixt bilutleie i Uppsala venter på å ta deg godt imot.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service