Bilutleie
Timrå
Kollaps
Sverige // Timrå
Endre personlige detaljer

Leiebil Timrå: Sixt Bilutleie online

Like Nord for Sundsvall i Sveriges fylke Norrland ligger Timrå i naturskjønne og kulturhistoriske omgivelser. For utforskning av den norrlandske østkysten er en egen leiebil fra Sixt et ypperlig valg enten du er på familieferie, forretningsreise eller på tur med gode venner. Hos Sixt bilutleie i Timrå kan du velge en leiebil fra et bredt utvalg topp moderne kjøretøy som kan tilpasses ethvert formål. Vår bilpark inkluderer kategoriene gunstige sedaner for dagligdags bruk, brukervennlige stasjonsvogner for små familier eller par, robuste og kraftige 4x4 som tar deg gjennom et hvilket som helst terreng, samt romslige minibusser for større reisefølger.

 
 • Sundsvall Midlanda Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Opplev det østlige Sverige komfortabelt med egen leiebil

Uansett hvilket formål du har for reisen, er en egen leiebil fra Timrå det transportmidlet som gir deg mest fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Vår stasjon er lett å finne på Sundsvall Midlanda lufthavn (SDL), også kjent som Timrå flyplass. Lett tilgjengelig på flyplassområdet venter våre profesjonelle medarbeidere på å ta deg imot og få deg på plass bak rattet så snart kontrakten er signert. Hos Sixt bilutleie i Timrå vil vi alltid sørge for at du får et kjøretøy i den kategorien du har bestilt, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. For å gi deg den beste kjøreopplevelsen har vi inkludert både fri kjørelengde og CTI- ogtredjepartforsikring i prisen på samtlige av våre leiebiler i Timrå.

Norrlandsk natur, kultur og villmark på sitt beste

Med egen leiebil i Timrå har du det rike kulturlandskapet og den unike villmarken rundt Sundsvall for dine føtter. Store deler av Timrås historie er knyttet til landbruk, skogbruk, skipsfart og sagbruk langs kysten. Det er kort vei mellom vel bevarte grender og herregårder i tillegg til det ikoniske fiskemuseet og kapellet ved kystbadet på Åstön, som ligger en drøy halvtimes kjøring fra Åstön sentrum. Blant Timrås åtte naturreservater er Mjällådalen et av de mest spektakulære med sine trolske kløfter og elven Mjällån som snor seg gjennom landskapet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service