Bilutleie
Strängnäs
Kollaps
Sverige // Strängnäs
Endre personlige detaljer

Leiebil Strängnäs: Sixt Bilutleie online

I den idylliske byen Strängnäs ved Sveriges største ferskvannssjø Mälaren venter slott, herregårder sjarmerende landsbyer og rik kultur og historie på den reisende. Lei en bil i Strängnäs og få friheten til å utforske den vakre samlingen av øyer og småbyer vest for Stockholm etter ditt eget skjema. Hos Sixt bilutleie i Strängnäs har vi sørget for et bredt utvalgt av moderne og pålitelige kjøretøy som vil gjøre din reise langs Mälarens bredder både praktisk og komfortabel.

 
 • Strängnäs Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Strängnäs Tågstation
  64532 Strängnäs

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Nyt idyllen i ditt eget tempo

Ankommer du Strängnäs med tog, finner du enkelt frem til Sixt sin filial i stasjonsbygget. Uansett om formålet med turen er familieferie eller forretningsreise, vil du kunne finne et ideelt kjøretøy hos oss. For oss er god kundeservice en selvfølge og noe av det som gjør oss til din beste partner for bilutleie. Vi vil alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har bestilt. Det er imidlertid verdt å merke seg at vi ikke kan garantere noen spesifikk modell, siden tilgjengeligheten kan variere. For at du skal slippe å bekymre deg for tilbakelagte kilometre, kommer samtlige av våre leiebiler i Strängnäs med ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. For kun små tilleggskostnader kan du reservere tilleggsgoder som GPS og registrere en ekstra sjåfør på forhånd.

Skjærgårdslykke og rikt kulturlanskap

Ved å leie bil i Strängnäs får du tilgang på et rikt kulturlandskap og et unikt innblikk i svensk historie. Samtidig kan du nyte et yrende badeliv og friluftsaktiviteter. Noen av de arkitektoniske høydepunktene er to hundre år gamle Taxinge slott der det serveres 65 ulike typer kaker, og majestetiske Gripsholms slott med et av Europas best vedlikeholdte teatre fra 1700-tallet. Kun ti minutters kjøring vestover fra Sixt-stasjonen ligger Skandinavias største museum for militære kjøretøy, Arsenalen. Besøker du Arsenalen om sommeren, kan du til og med få bli med på en kjøretur i et av dem.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service