Bilutleie
Ödeshög
Kollaps
Sverige // Ödeshög
Endre personlige detaljer

Leiebil Ödeshög: Sixt Bilutleie online

Den lille byen Ödeshög ved Östersjöen er rik på historiske skatter og friluftsaktiviteter, og er et ypperlig utgangspunkt for deg som skal legge ut på tur på Sveriges veier. For oss hos Sixt er din optimale kjøreopplevelse det som står i sentrum. Hos Sixt bilutleie i Ödeshög får du en leiebil perfekt for akkurat din reise, takket være vårt brede utvalg av moderne kjøretøy. Her kan du velge mellom kompakte økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner og romslige minibusser for dere som reiser i gruppe. Book en skreddersydd leiebil i Ödeshög via Sixt sine hjemmesider og gjør oppdagelsen av Östergötaland til en komfortabel og behagelig opplevelse.

 
 • Ödeshög

  Sixt Bilutleie
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

Fordelaktige leieavtaler med Sixt

Fordelene med å velge en av våre leiebiler i Ödeshög er mange. Når du leier bil hos oss, sikrer du deg utmerket kundeservice og noen av de beste leiebilavtalene på markedet. For å gi deg den optimale erfaringen har vi inkludert fri kjørelengde i prisen på alle våre leiebiler i Ödeshög. På den måten slipper du å bekymre deg for tilbakelagte kilometere og kan nyte reisen. Videre får du både tredjepartforsikring og forsikring mot kollisjon og tyveri. Vi vil som alltid sørge for at du får en bil i ønsket kategori, men merk deg at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Unike historiske bygninger og storslagen natur

Ödeshög og områdene rundt er rike på historiske perler i form av kirker, klostre og naturopplevelser. På under 20 minutter fra Sixt sin filial når du for eksempel ruinene av Alvastra kloster. Like nord for det gamle klosteret finner du populære Omberg naturreservat der du kan ta inn på det romantiske Omberg turisthotell. Herfra får du tilgang på omkringliggende turruter, fiske og kanoutleie. Noen kilometer øst for Ombergs høyeste topp Hjässan ligger det også en ziplinepark som kan få det til å kile i magen til hele familien. Litt over en mil nordøst for Ödeshög står en av Sveriges mest legendariske runesteiner, Rökstenen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service