Bilutleie
Lund
Kollaps
Sverige // Lund
Endre personlige detaljer

Leiebil Lund: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Lund har du et perfekt utgangspunkt for å se mer av Skåne og sørspissen av Sverige. Sixt er en av de største og eldste leiebiltilbyderne på markedet, og vi har en filial på Lund sentralstasjon for at du raskt skal kunne rulle bilhjulene i gang. Vi byr på et bredt utvalg av kjøretøy i den moderne bilparken vår, og enten du kommer hit i jobbsammenheng eller på fritiden, er det lett å finne bilen du trenger. Velg blant 4x4, minibusser med plass til alle, brukervennlige familiebiler eller luksusmodeller for å få det lille ekstra.

 
 • Lund Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Västra Stationstorget
  222 20 Lund

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Lund/BMW

  Sixt Bilutleie
  Traktorvägen 7
  226 60 Lund

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Lund?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Lund og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får flere avgifter og forsikringer inkludert i prisen når du velger Sixt, og tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåfør kan du velge for ubetydelige ekstrabeløp. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. På alle våre stasjoner i Lund kan du også avtale eventuell innlevering utenom åpningstidene våre.

Oppdag Lund med kjøretøy fra Sixt

Ved å leie bil i Lund er det kort avstand til mange severdigheter, som Lund domkirke som ruver over gatenivå. Det er også mange vakre parker i Lund, som den botantiske hagen og Stadsparken der du kan nyte de rolige omgivelsene. Det er kort vei fra Lund til Sveriges vestkyst der du finner flott landskap og mange bademuligheter, og området er svært åpent og oversiktlig når du kjører rundt. Det er kun en kjapp kjøretur til Malmö som har Sveriges tredje største bysentrum. Med Sixt bilutleie i Lund får du både personlig transport og mer til.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service