Bilutleie
Lulea
Kollaps
Sverige // Lulea
Endre personlige detaljer

Leiebil Lulea: Sixt Bilutleie online

Dersom du vil se hva det nordlige Sverige kan by på av natur og opplevelser, bør du vurdere Sixt bilutleie i Luleå. Da kan du kjøre gjennom store skogområder og langs elver som innbyr til fiske, og kjøretøyene våre vil ta deg trygt frem til din destinasjon. I utvalget vårt finner du familiebiler til normal bruk, 4x4 som passer glimrende til turer i villmarken, minibusser til storfamilien eller luksusmodeller dersom du vil ha noe ekstra komfortabelt. Vinterdekk er alltid inkludert og blir helt uvurderlig dersom du er i Sverige i vintersesongen, og tredjepartforsikring øker sikkerheten for deg som er kunde hos Sixt.

 
 • Luleå Kallax Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.10:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Luleå Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Luleå Centralstation
  972 34 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Luleå?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Luleå og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har filialer på både Luleå lufthavn (LLA) og Luleå sentralstasjon, og dermed kan du lett finne frem til oss og hente leiebilen du har bestilt. For ytterligere behov har vi tilleggstjenester som GPS, barnesete til junior eller automatgir for en enklere kjøretur. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk natur og kystlandskap med leiebil i Luleå

Luleå kan bli inngangsbilletten din til mange flotte opplevelser, og i bysentrum er det mange gode spisesteder. Kjør ut til kystområdet og nyt utsikten over sjøen og de mange øyene av forskjellige størrelser som ligger spredt omkring, og her er også bademulighetene mange om sommeren. I august foregår det en stor musikkfestival i Luleå, og du kan få med deg mange gode forestillinger i Kulturens Hus. Kjør også oppover langs Luleå elv og se flotte landskapsområder. Her vil du også støte på Kirkebyen som absolutt er verdt et besøk. En leiebil i Luleå gjør reisen enkel for deg.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service