Bilutleie
Landvetter
Kollaps
Sverige // Landvetter
Endre personlige detaljer

Leiebil Landvetter: Sixt Bilutleie online

Harmoniske og appellerende Göteborg har spennende opplevelser for både turister og lokale innbyggere. Med egen leiebil fra Landvetter flyplass kan du utforske Sveriges nest største by og dens bredde av opplevelser, fra Nordens beste fornøyelsespark Liseberg til unik neoklassisk arkitektur og banebrytende kunst og kultur. Hos Sixt bilutleie på Landvetter kan du velge fra et bredt utvalg moderne kjøretøy. Avhengig av formålet med turen og ditt reisefølge kan du leie rimelige økonomibiler, kompakte familiebiler, kraftige SUV-modeller, romslige minibusser og raske cabrioleter hvis du vil unne deg litt ekstra luksus.

 
 • Göteborg Flyplass Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Göteborg Flyplass Landvetter

  Sixt Bilutleie
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Nyt god kundeservice og kjørekomfort

Hele grunnlaget til Sixt som bilutleier bygger på vår gode kundeservice. For oss betyr det at vi legger vekt på å gi deg den beste mulige opplevelsen, helt fra bestilling til du leverer bilen tilbake til oss. Ved å leie en bil på Landvetter får du derfor ubegrenset kjørelengde samt CTI- og tredjepartforsikring inkludert i prisen på samtlige av våre leiebiler. For å optimalisere opplevelsen ytterligere kan du bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse til lave priser. Når du henter leiebilen på Landvetter, sørger vi for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige biler kan variere ved ankomst.

Utforsk Sveriges vestkyst med egen leiebil

Med bare en halvtime fra Göteborg sentrum er Sixt på Landvetter flyplass det ideelle utgangspunktet for utforske Göteborg og Sveriges vestkyst. I byens havneområde finner du alt fra vakre skip, akvarier og havmuseer til nydelig og smakfull fersk fisk. I byens vestre del, den populære Vasastan, får du oppleve byens pulserende kreativitet på nært hold. En åpenbar aktivitet for mange er den legendariske fornøyelsesparken Liseberg med sine kjente og kjære berg- og dalbaner og andre attraksjoner. Litt over 20 miutter vestover fra sentrum, der Göta elv munner ut i Kattegat, finner du Nye Älfsborgs Fästning der du kan oppdage kirken bygget for Karl XII%u2019s tropper, fangehullene og det originale tårnet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service