Bilutleie
Kil
Kollaps
Sverige // Kil
Endre personlige detaljer

Leiebil Kil: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Kil er et pålitelig valg, siden vi har moderne kjøretøy av høy standard og kvalitet. Fra du møter opp ved skranken vår, vil det ikke ta lang tid før du sitter bak rattet i leiebilen din og kan komme i gang med oppholdet ditt. Vi har et utvalg av leiebiler som dekker alle mulige behov, nemlig familiebiler og minibusser med god plass til bagasje samt 4x4 for hestekrefter %u2013 eller sportsbiler dersom du ønsker litt ekstra spenning. Våre fleste modeller gir deg fri kjørelengde og full reisefrihet i Sverige, og flere gebyrer er medberegnet i prisen.

 
 • Kil Togstajon

  Sixt Bilutleie
  Storgatan
  665 30 Kil

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kil?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kil og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt befinner seg på Kil sentralstasjon slik at det er lett å komme frem til oss, og du vil bli hjertelig mottatt av våre ansatte. Du kan skaffe deg en lang rekke tilleggstjenester som dekker dine behov, for eksempel GPS, barnesete eller automatgir. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan også levere kjøretøyet utenom åpningstidene etter avtale.

Se innsjøer og skog med leiebil i Kil

Kil kan bli din startbase for mye friluftsliv siden det er mange elver og villmark like i nærheten. Med kjøretøyet ditt kan du komme deg ut i naturen og dra nytte av de mange muligheter for fiske i både elver og innsjøer. Kjør til Frykstahöjden for å nyte vakker utsikt over området, og Kil har også egen golfklubb vakkert plassert mellom innsjø og skog. Det ligger mange småsamfunn i nærheten som enkelt kan besøkes med leiebil fra Kil, og det er en rask kjøretur til den større byen Karlstad like ved bredden av Sveriges største innsjø Vänern.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service