Bilutleie
Karlskrona
Kollaps
Sverige // Karlskrona
Endre personlige detaljer

Leiebil Karlskrona: Sixt Bilutleie online

Hele sørspissen av Sverige er enkelt tilgjengelig med Sixt og vår bilutleie i Karlskrona. Enten du er her i jobbsammenheng eller for fornøyelser, er det lett å finne et kjøretøy skreddersydd til din situasjon, og vi oppgraderer stadig bilparken vår for å holde tritt med utviklingen. I utvalget vårt kan du velge mellom sedan og stasjonsvogn med god plass, 4x4 som har godt veigrep, minibusser så setemangel aldri blir et tema, eller luksusmodeller du kan skjemme deg selv bort med. Vi har alltid en rekke ekstragoder medberegnet i prisen, som for eksempel flere forhåndsbetalte gebyrer og tredjepartforsikring.

 
 • Karlskrona Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Karlskrona/Rabergs Bil

  Sixt Bilutleie
  Verkstadsgatan 2
  371 47 Karlskrona

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Karlskrona?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Karlskrona og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Lokasjonstillegg er allerede dekket når du velger Sixt, og betaler du ved henting, får du økt fleksibilitet med gratis ombooking eller avbestilling. For små ekstrabeløp kan du skaffe deg automatgir og navigasjonssystem så bilturen rundt i Karlskrona blir en enkel sak. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi har lagt en av våre filialer for leiebil på Karlskrona sentralstasjon, slik at vi skal være lett tilgjengelige for deg.

Se det beste av Karlskrona med eget kjøretøy

Karlskrona har et av Sveriges mest bemerkelsesverdige og vakreste bysentrum, og herfra har du gode muligheter til å utforske skjærgården som ligger i denne regionen. Kjør til Marinmuseet for å se mye interessant transportvirksomhet som har foregått på sjøen, og du finner mange gode spisesteder i Karlskrona bykjerne. Kjør vestover og kom deg helt ut til Hasslö som ligger langt ute i sjøen, eller reis til Cyber Zone Fun Park for moderne moro. En leiebil i Karlskrona vil gjøre oppholdet ditt komfortabelt og helt stressfritt.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service