Bilutleie
Karlshamn
Kollaps
Sverige // Karlshamn
Endre personlige detaljer

Leiebil Karlshamn: Sixt Bilutleie online

Her hos Sixt bilutleie i Karlshamn vil vi ta godt imot deg og gjøre vårt beste for at ditt opphold skal bli så behagelig som mulig. Vi har et unikt utvalg av kjøretøy som vil ta deg sikkert frem på veiene i Karlshamn. Velg blant familiebiler, minibusser eller 4x4, eller velg luksuskategorien hvis du bare vil ha det beste. Du kan komme hit uansett sesong, ettersom vi alltid tilbyr vinterdekk til alle våre bilmodeller, og med air condition spiller det ingen rolle om det er varmt eller kaldt i været i Karlshamn.

 
 • Karlshamn/Best Western Hotel

  Sixt Bilutleie
  Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Karlshamn?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Karlshamn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har et svært godt tilbud av oppgraderinger som du kan be om for å berike kjøreturen din i Sverige. Barnesete til minstemann, automatgir og navigasjonssystem vil for eksempel komme svært godt med. Sixt kan alltid tilby deg en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Karlshamn

Nyt friheten langs veien i Sør-Sverige med en leiebil i Karlshamn og se hele den vakre kyststrekningen. Karlshamn har en egen idyllisk skjærgård med en rekke øyer og nydelig natur, og i bysentrum er det mange koselige kafeer der du kan nyte en kopp kaffe. Du kan benytte leiebilen i Karlshamn til å dra på oppdagelsesturer og komme deg til mange tettsteder og byer langs kysten, for eksempel Kristianstad og Karlskrona. Lange kjøreturer her i det naturskjønne, grønne og åpne landskapet på sydspissen av Sverige, vil gi deg uforglemmelige minner. Det er et praktisk og smart valg å bestille en leiebil i Karlshamn fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service