Bilutleie
Härnösand
Kollaps
Sverige // Härnösand
Endre personlige detaljer

Leiebil Härnösand: Sixt Bilutleie online

Når du har skaffet deg en leiebil i Härnösand ligger den vakre kystlinjen langs Østersjøen og venter på å bli utforsket. Her har vi ekstra mange gode tilbud og et bredt utvalg av kjøretøy, slik at du kan velge en bilkategori som passer best for din reisesituasjon. Vi tilbyr minibusser, sedan og stasjonsvogn for familien eller 4x4 for ekstra god fremkommelighet. Sixt har en av sine filialer plassert ved Sundsvall flyplass, som mottar fly fra store deler av Sverige. Ubegrenset kjørelengde kommer med de fleste av våre bilkategorier, og dermed kan du foreta både lange og korte kjøreturer med leiebil i Härnösand.

 
 • Sundsvall Midlanda Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Härnösand?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Härnösand og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. GPS, dieselmotor og skiboks er noen av tjenestene som kan komme til nytte. Vi i Sixt bilutleie i Härnösand gir kundene våre full fleksibilitet ved å la deg både hente og levere kjøretøyet ved et hvilket som helst klokkeslett. Utenom våre kontors åpningstider, må dette avtales på forhånd. Vi gir deg også alltid en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Härnösand

Härnösand regnes som en av Sveriges mest sjarmerende kystbyer, og området har et stort tilbud for deg som elsker friluftsliv. Med leiebil i Härnösand kan du komme deg til flere naturskjønne strandlinjer. Her finner du både ferskvann og sjøvann med behagelige badetemperaturer om sommeren og store muligheter for fiske. Kjør til Vårdasberget som byr på nydelig utsikt over Härnösand og muligheter for alpine aktiviteter om vinteren. Byen har også mange koselige kafeer der du kan sitte og nyte atmosfæren i byen. Sixt i Härnösand ser frem til å klargjøre kjøretøyet ditt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service