Bilutleie
Falkenberg
Kollaps
Sverige // Falkenberg
Endre personlige detaljer

Leiebil Falkenberg: Sixt Bilutleie online

Det er flere gode grunner til å velge Sixt bilutleie i Falkenberg. Hos oss vil du kunne velge mellom et bredt utvalg av kjøretøy til priser som er vanskelige å matche, og vi har lang erfaring med å skape gode opplevelser for kundene våre. Velg mellom familiebiler med god bagasjeplass, 4x4 som tar deg frem hvor du vil i Falkenberg i Hallands län, minibusser for god plass eller en luksusmodell for ekstra kjørekomfort. Vi tar hensyn til din sikkerhet og inkluderer derfor flere forsikringer i prisen, og lokasjonstillegg sparer deg for unødige ekstrautgifter.

 
 • Falkenberg Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Falkenberg Järnvägsstation
  311 31 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Falkenberg/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  311 50 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Falkenberg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Falkenberg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt har mange oppgraderinger som gjør bilturen i Falkenberg enklere for deg, for eksempel automatgir og ekstra sjåførtillatelse for at flere skal kunne bytte på kjøringen. GPS gjør at du slipper kartlesing og er ideelt for deg som kommer hit til Falkenberg i forbindelse med forretninger eller som ferierende. Vi vil alltid gi deg en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Falkenberg

Her på Sveriges vestkyst er det mange badeplasser innen rekkevidde når du disponerer leiebil i Falkenberg. Se de mest innbydende stedene, som Karlshamn og Rosendal, hvor du finner kilometerlange strender. Det er fullt mulig å foreta en dagstur til Sveriges nest største by Göteborg eller å ta turen sørover til Helsingborg og nyte utsikten over Kattegat i retning Danmark. Med leiebil i Falkenberg kan du besøke gamlebyen og kjenne den spesielle atmosfæren, og byens gamle kirke er vel verdt et besøk. Bli kjent med det vestlige Sverige med en leiebil i Falkenberg fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service