Bilutleie
Enköping
Kollaps
Sverige // Enköping
Endre personlige detaljer

Leiebil Enköping: Sixt Bilutleie online

Enköping ligger svært sentralt til i Uppsala län i østre Sverige, og ved å bestille et kjøretøy hos Sixt bilutleie i Enköping kan du selv bestemme hva du skal gjøre og oppleve i dette tett befolkede området. Velg blant kategoriene familiebiler, solide firehjulstrekkere, varebiler dersom du har mye å frakte, eller en sportsbil som gjør bilturen i Enköping ekstra komfortabel. Alle kjøretøyene i vårt utvalg kommer med forsikringer medberegnet i prisen, og air condition blir alltid satt pris på av kundene våre. Sixt har alltid en leiebil i Enköping som gir deg mange fordeler og muligheter.

 
 • Enköping/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Enköping?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Enköping og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Gå inn på våre brukervennlige nettsider og få full oversikt over våre nyttige oppgraderinger, for eksempel ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem. Spør gjerne våre vennlige medarbeidere om reisetips i området. Hos Sixt får du alltid en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Enköping

Få fullt utbytte av leiebilen i Enköping og se Stockholms skjærgård i all sin prakt. Det er kjøreavstand til steder som Västerås, Uppsala og Stockholm, og alle byr på mange opplevelser. Kjør langs bredden til Sveriges tredje største innsjø Mälaren og se mange idylliske rasteplasser og vakkert landskap. Enköping regnes som en av de grønneste byene i Sverige, og her finner du hele 24 parker som fritt kan besøkes med eget kjøretøy. For en god porsjon historie kan du ta leiebilen i Enköping til ruinene av det gamle fransiskanerklosteret. Her kan du se spor av hvordan munkene levde for hundrevis av år siden. La Sixt bli din startbase for mange fine opplevelser i Enköping.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service