Bilutleie
Danderyd
Kollaps
Sverige // Danderyd
Endre personlige detaljer

Leiebil Danderyd: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Danderyd har alt du trenger når du ønsker fri tilgang til alle opplevelsene i Stockholms län. Med oss får du et kjøretøy som tar deg sikkert frem, og utvalget vårt passer for enhver smak. Her har vi nemlig familiebiler, SUV, minibusser med ekstra mange seter eller luksusmodeller for ekstra komfort når du kjører Danderyd på kryss og tvers. Air condition kommer med samtlige modeller og gir deg godt klima i kupeen, og med flere forsikringer inkludert kan du kjøre trygt rundt med leiebil i Danderyd. Spør gjerne våre lokalkjente ansatte om reisetips i Sveriges største by.

 
 • Danderyd/RM Bilservice

  Sixt Bilutleie
  Rinkebyvaegen 8
  182 36 Danderyd

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Stockholm Danderyd

  Sixt Bilutleie
  Ryttarvägen 4
  182 36 Danderyd

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Danderyd?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Danderyd og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Siden Danderyd ligger i et område med over 1 million innbyggere, er det praktisk å be om navigasjonssystem som oppgradering. Bestill også barnesete til minsten hvis du reiser med barn. Sixt vil alltid gi deg en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Danderyd

Når du du har leiebil i Danderyd fra Sixt, ligger Sveriges hovedstad for dine føtter. Du kan slå et slag golf i en av golfklubbene i området, og i Danderyd er det mange grøntområder som passer perfekt for piknik og gåturer. Kjør gjerne østover og se den vakre skjærgården samtidig som du vil kunne se mange båter på vei inn og ut fra Stockholm. Sørover mot bysentrum finner du mange muligheter for shopping, og Stockholm har flere museer som er enkle å komme til med leiebil fra Danderyd. Du kan planlegge din egen timeplan og reiserute når du disponerer ditt eget kjøretøy fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service