Bilutleie
Bromma
Kollaps
Sverige // Bromma
Endre personlige detaljer

Leiebil Bromma: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Bromma gjør det enkelt og rimelig med personlig transport i Sveriges hovedstad. Hos oss får du lave priser og et mangfoldig utvalg av pålitelige kjøretøy, og du vil være sikret en god kundeopplevelse når du leier bil hos oss. Velg blant kjøretøykategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, robuste 4x4, heftige luksusmodeller eller minibusser som garantert har plass til alle. Vi inkluderer flere nyttige ekstragoder i prisen, deriblant lokasjonstillegg og tredjepartforsikring som gjør kjøreturen tryggest mulig. Bromma flyplass er den mest lokale flyplassen i Stockholm og gjør det enkelt for kundene å kjøre videre derfra med leiebil.

 
 • Stockholm Bromma Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Sø.15:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Bromma?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Bromma og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ettersom Bromma ligger like vest for Stockholm, anbefaler vi GPS som en nyttig ekstratjeneste for å ta deg rundt i storbyen, og ekstra sjåførtillatelse og barnesete kan skaffes for å tilpasse kjøretøyet ditt etter dine behov. Du kan levere bilen tilbake igjen når det enn måte passe deg. Hos Sixt vil du alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bromma

Med leiebil i Bromma fra Sixt har du et godt utgangspunkt for å utforske Sveriges vakre skjærgård. Bromma ligger i det vestlige Stockholm og har kort avstand til skjærgården der du kan nyte vakker natur. Kjør til Drottningholm og se det praktfulle slottet på nært hold, og på øyene innover i skjærgården er det mange muligheter for golf og vandreturer. Bruk leiebilen fra Bromma for å kjøre rundt i Stockholm og se alle severdighetene, og i Hagaparken kan du nyte roen midt i storbyen. For deg som elsker shopping, er det kort avstand til Bromma Blocks. En leiebil i Bromma er optimalt for deg som vil se Stockholm i all sin prakt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service