Bilutleie
Borås
Kollaps
Sverige // Borås
Endre personlige detaljer

Leiebil Borås: Sixt Bilutleie online

En leiebil i Borås åpner mange muligheter for deg i Västra Götalands län på Sveriges sørvestkyst. Sixt er en av de eldste og største leiebiltilbyderne i bransjen, noe som sikrer deg en god kundeopplevelse og en moderne bilpark. Vi byr på et utvalg av kjøretøy som kan passe til mange forskjellige formål, som familiebiler, romslige firehjulstrekkere, minibusser med opptil hele 9 seter eller sportsmodeller du kan kjøre stolt rundt i Borås og omegn med. De fleste av våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde og flere forsikringer inkludert i prisen. Du kan føle deg trygg bak rattet med en bil fra Sixt bilutleie i Borås.

 
 • Boras Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Borås

  Sixt Bilutleie
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Borås?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Borås og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan tilpasse kjøretøyet ditt ved å legge til nyttige oppgraderinger som GPS og barnesete til junior. Hos Sixt vil du alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan møte opp på stedet eller booke på forhånd over nett eller telefon.

Opplev tekstilbyen Borås

Du vil få stor nytte av leiebilen i Borås, ettersom byen ligger i et innholdsrikt område av Sverige. Borås ligger midt mellom Göteborg og Jönköping og er viden kjent for sin rolle i tekstilindustrien. Her finner du mange innsjøer som innbyr til fisketurer om sommeren så vel som om vinteren. Kjør til Borås dyrepark for opplevelser for hele familien, og like ved finnes Upzone eventyrpark som også vil være en favoritt blant de minste. Borås Golfklubb gir deg mulighet til å slå et slag golf i landlige omgivelser, og landskapet her er svært åpent og oversiktlig, noe som gjør det til en drøm for oppdagelsesturer. Med leiebil i Borås blir mange av Sveriges vestlige kystperler tilgjengelig for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service