Bilutleie
Båstad
Kollaps
Sverige // Båstad
Endre personlige detaljer

Leiebil Båstad: Sixt Bilutleie online

Benytt deg av en leiebil i Båstad for å oppleve det vakre landskapet i Skåne län i det sørlige Sverige. Du kan kjøre fritt rundt og oppleve deilige strender, koselige småsamfunn og vennlig befolkning her på vestkysten. Sixt byr på et bredt utvalg av kjøretøy fra verdensledende fabrikanter, med kategorier som sedan, stasjonsvogn for familien og solide firehjulstrekkere — alle av premium kvalitet. Du er sikret ubegrenset kjørelengde med de fleste av våre modeller, og flere forsikringer er inkludert i prisen.

 
 • Båstad/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery Service
  269 33 Båstad

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Båstad?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Båstad og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Enten du er fastboende eller skal reise hit på ferie, er det enkelt å møte opp hos Sixt for å skaffe seg leiebil i Båstad. Våre imøtekommende ansatte vil hjelpe deg med å komme raskt i gang. Ved behov har du også muligheten for å både hente og levere tilbake leiebilen utenom stasjonens offisielle åpningstider. Hos Sixt får du alltid en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Idyllisk småbyliv på Sveriges vestkyst

Båstad befinner seg i en tett befolket del av Sverige, og det er korte avstander til mange vakre småbyer som er enklest å nå med eget kjøretøy. Båstad ligger like ved Laholmsbukten som byr på mange kilometer med herlig strandlinje, og med leiebil i Båstad finner du selv det mest fristende stedet for vannaktiviteter. Du vil høre mange dialekter her, siden dette er et av svenskenes favorittsteder for feriereiser, og under tennisturneringen "Swedish Open" yrer stedet av folkeliv. Ta også turen til Mariakirken som har røtter helt tilbake til 1400-tallet og gir deg mye historie. Sixt bilutleie i Båstad er et sikkert valg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service