Bilutleie
Alvesta
Kollaps
Sverige // Alvesta
Endre personlige detaljer

Leiebil Alvesta: Sixt Bilutleie online

Sixt har kjøretøy for alle anledninger og i mange forskjellige prisklasser for deg som vil benytte deg av leiebil i Alvesta. Vi er svært opptatte av å ha en bilflåte som alltid er oppgradert, og du kan sjekke vårt utvalg av kjøretøy ved å møte opp på vår stasjon på sentralstasjonen i Alvestad eller reservere leiebil på forhånd. Velg mellom brukervennlige familiebiler, robuste 4x4, minibusser med ekstra god plass eller flotte biler i luksuskategorien. De fleste av våre modeller kommer med fri kjørelengde slik at du slipper å tenke på avstandene. Med flere forsikringer inkludert i prisen får du også en trygg kjøreopplevelse når du kjører rundt med leiebil i Alvesta.

 
 • Alvesta Sentralbanestasjon
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø. - Sø.11:00 - 15:00
  Helligdag12:00 - 15:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Alvesta Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø. - Sø.11:00 - 15:00
  Helligdag12:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Alvesta?

Når du klikker på linken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for leiebil i Alvesta og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bestill gjerne GPS for enkelt å orientere deg i det sørlige Sverige. Med ekstra sjåførtillatelse kan også en i reisefølget avløse deg underveis. Du vil alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Hos Sixt bilutleie i Alvesta kan du avtale innlevering av leiebilen, også utenom kontorets offisielle åpningstider.

Hva du kan oppleve med leiebil i Alvesta

I Kronobergs län i det sørlige Sverige er landskapet frodig med mange innsjøer. Avstandene er også store og kollektivtrafikken ikke alltid hyppig, noe som gjør leiebil til det klart foretrukne fremkomstmiddelet i denne regionen. Alvesta er har mindre enn 10.000 innbygger, noe som gjør at dette tettstedet har en atmosfære som er mye mer tilbakelent enn den du finner i de større byene. Den nærmeste byen er Växjö som ligger cirka 20 kilometer øst for Alvestad. Finn deg gjerne en koselig kafé der du kan nyte svensk bakverk i rolige omgivelser eller ta deg gjerne en langtur til Store Mosse nasjonalpark i nordvestlig retning. Sixt bilutleie i Alvesta gjør det sydlige Sverige mer tilgjengelig for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service