Bilutleie
Ängelholm
Kollaps
Sverige // Ängelholm
Endre personlige detaljer

Leiebil Ängelholm: Sixt Bilutleie online

Du kan alltid regne med Sixt når du trenger en pålitelig leiebil i Ängelholm. Her langs vestkysten av Sverige har vi flere stasjoner som tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy som passer for alle slags reisesituasjoner. Velg mellom familiebiler til vanlige gjøremål, 4x4 som ligger godt på veien, minibusser som sikrer seteplass til alle passasjerer og luksusmodeller for deg som er ute etter en spesiell opplevelse. Hos Sixt bilutleie i Ängelholm kan du velge flere nyttige ekstragoder som forsikringer mot tyveri og skade på kjøretøyet, og flere gebyrer er også inkludert.

 
 • Ängelholm Helsingborg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ängelholms Flygplats
  262 91 Ängelholm

  Ma. - Fr.08:00 - 23:30
  Lø.12:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Ängelholm

  Sixt Bilutleie
  Hammargatan 5
  262 71 Ängelholm

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ängelholm?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Ängelholm og hvilke leiebiler og ekstratjenester som er tilgjengelige her. For de fleste av våre bilmodeller kan du velge oppgraderinger som GPS, automatgir og dieselmotor, som alle forenkler bilturen din i Ängelholm. Innlevering av leiebilen kan uføres etter avtale også utenom våre stasjoners åpningstider. Du vil alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Dersom du ankommer det vestlige Sverige med fly, har vi også en filial på Ängelholm Helsingborg flyplass.

Opplev Sveriges vakre vestkyst

Med leiebil i Ängelholm får du mest mulig ut av reisen i det flate og grønne landskapet som Skåne län er så rik på. Ta turen til tettstedet Mölle og slå gjerne et slag golf på denne halvøya med utsikt mot Danmark. Kullabergs naturreservat gir deg også mange muligheter for landlige opplevelser. Her er det lange strekninger med strandlinje som du best kan besøke med en leiebil i Ängelholm. Er du sugen på litt mer urbane opplevelser, kan du nå Helsingborg i sør med bil på kun en halv time. Sixt bilutleie i Ängelholm står klar til å ta imot din bestilling.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service