Bilutleie
Winterthur
Kollaps
Sveits // Winterthur
Endre personlige detaljer

Leiebil Winterthur: Sixt Bilutleie online

Winterthur er en av de større byene i Sveits, med nær beliggenhet til Zürich, landets største by. Den er et viktig trafikknutepunkt, og dermed er det ypperlig å disponere en leiebil i Winterthur, ettersom du er sikret en rask transport fra A til Å. Sixt bør være ditt naturlige valg, siden vi har tallrike stasjoner i området og lang erfaring i bransjen. Kategoriene som vi tilbyr er, familiebiler som SUV og stasjonsvogn, økonomibiler som er gjerrige på bensin, minibusser med plass til hele storfamilien, og luksusbiler for deg som vil skjemme deg selv bort.

 
 • Winterthur

  Sixt Bilutleie
  St. Gallerstrasse 170
  8404 Winterthur

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Winterthur?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Winterthur og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Få fullt utbytte av våre nettsider, som hele tiden gir deg oversikt over totalprisen. Her kan du også velge tilleggsgoder, som GPS eller barnesete til den minste, mens du får air condition og fri kjørelengde medberegnet i prisen nesten uansett kategori. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Winterthur

Du vil kunne kjøre mellom flere severdige byggverk i Winterthur, blant annet til byens bykirke med to tvillingtårn der begge har enorme spir. Stedets sentralstasjon er et flott syn og samtidig en av Sveits` travleste. Winterthur har også en egen gamleby der du vil oppleve en annen atmosfære og se bygårder med forskjellige design. Siden det er mange motorveier som krysser denne byen, er det mange muligheter for ekskursjoner til andre steder i det nordlige Sveits, som hovedstaden Bern og Bodensjøen. Det er heller ikke langt til Tyskland, som frister med kjøreturer på Autobahn. Sixt bilutleie i Winterthur ser fram til å få gitt deg nøklene i hånden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service