Bilutleie
Tessin
Kollaps
Sveits // Tessin
Endre personlige detaljer

Leiebil Tessin: Sixt Bilutleie online

Tessin er Sveits` sørligste fylke, med sterkt innslag av italiensk påvirkning, og landskapet er særdeles vakkert, med bratte fjell og sagnomsuste innsjøer. Her vil du finne mange småbyer å besøke, og spesielt Lugano, som er en rik by hvor opplevelsene står i kø. Leiebil i Tessin kan fort bli uunnværlig, siden dette er en svært rikholdig region, og Sveits har et av verdens fremste veinett som sikrer deg en bekvem transport. Kategoriene som Sixt tilbyr, er økonomibiler, familiebiler og luksusbiler, eller varebiler dersom du trenger ekstra plass.

 
 • Lugano Paradiso

  Sixt Bilutleie
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Tessin?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Tessin og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Kjør rundt så mye du ønsker mens du får fullt utbytte av fri kjørelengde, som kommer med våre fleste modeller. Du kan også bestille tilleggsgoder, som barnesete for minsten og ekstra sjåfør som tar deg dit du vil. Bilen kan du levere tilbake når som helst på døgnet, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Tessin

Mye av Tessin er dekket av skog, og mens du nyter matpakken din på en rasteplass, vil du kanskje få øye på en nysgjerrig hjort. Lago Maggiore er en svært langstrakt innsjø som begynner i Tessin og strekker seg langt ned i Italia, med flere småbyer lokalisert langs bredden. Kom deg også til det kjente feriestedet Lugano, hvor det er et yrende natteliv der du kan holde det gående til utpå morgenkvisten. Ta bilen din langs veiene som snor seg mellom høye fjell som tårner opp rundt deg. Du kan også sikre deg en fjelltur som gir deg en uforglemmelig opplevelse. Alt dette kan bli virkelighet med Sixt bilutleie i Tessin.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service