Bilutleie
Neuenburg
Kollaps
Sveits // Neuenburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Neuenburg: Sixt Bilutleie online

Neuenburg er hovedstaden i Neuchatel fylke og er smekkfull av historiske bygg som beundres av mange reisende hvert år. Den ligger ved bredden av den store innsjøen Neuchatel, og landskapet rundt er frodig og åpent. Leiebil i Neuenburg er det beste valget for å dra på landturer mellom åkre og skoger, og du kan ta en rundreise rundt innsjøen for å se den fra alle vinkler. Sixt er en av de største forhandlerne i bransjen, og vi har lokalkjente ansatte som vet om de beste plassene for turister. Kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler og luksusbiler, eller varebiler dersom du har behov for ekstra plass.

 
 • Bern Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport
  3123 Belp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Bern

  Sixt Bilutleie
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  Ma. - To.07:30 - 16:00
  Fr.07:30 - 17:00
  Lø.07:30 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Neuenburg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Neuenburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde er et svært praktisk ekstragode som kommer med nesten alle våre modeller, og air condition får du alltid med Sixt. Vi lar deg slippe stress på innleveringsdagen ved å la deg levere bilen tilbake når det passer best for deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Neuenburg

Kjør gatelangs i sentrum for å iaktta de historiske bygningene – hele 32 av dem anses som verneverdige. Her finnes det bibliotek, hoteller og museer i klassisk byggestil, og spesielt Neuenburg slott er et praktfullt skue. Planlegg en dagstur rundt innsjøen hvor du kan nyte utsikten og naturen på rasteplasser, og det er heller ikke langt til Bern, hovedstaden i Sveits, med alt byen kan friste med. Flere naturparker ligger i nærområdet, og Frankrike ligger en kort kjøretur unna. Mulighetene blir svært mange med Sixt bilutleie i Neuenburg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service