Bilutleie
Lausanne
Kollaps
Sveits // Lausanne
Endre personlige detaljer

Leiebil Lausanne: Sixt Bilutleie online

Lausanne er Sveits` fjerde største by og ligger ved Geneve-sjøen. Byen har stor innflytelse innenfor idrett, ettersom den er tilholdssted for IOC. Herfra er det fullt mulig å kjøre til Alpenes mektige fjell som ligger utenfor denne unike byen. Leiebil i Lausanne er helt uunnværlig, ettersom landskapet er så majestetisk at du ikke kan la være å foreta oppdagelsesturer, og Sixt er et fornuftig valg, ettersom vi har kategorier for alle reiseformål. Vi byr nemlig på familiebiler, økonomibiler, firhjulstrekkere som tåler bratte fjelloverganger, minibusser, eller luksusbiler for deg som vil ha det lille ekstra.

 
 • Lausanne

  Sixt Bilutleie
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Lausanne?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Lausanne og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nesten alle Sixts bilmodeller kommer med ubegrenset kjørelengde, slik at du kan se så mye du vil av de majestetiske Alpene. Flere nyttige ekstragoder er alltid tilgjengelige og kan velges på våre brukervennlige nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Lausanne

I Lausanne er det mengder av bygninger som har blitt erklært verneverdige, og du kan bevege deg mellom dem på best mulig måte med egen leiebil. Kjør til de mange museene som gir deg innblikk i landets rikholdige historie, Det Historiske Museet og Det Botaniske Museet som noen få av dem. Lausanne rommer flere praktfulle religiøse bygg, og kjører du ned til bredden av Geneve-sjøen, finner du mange stilige yachter og seilbåter. Ta deg også en dagstur til Frankrike og se Mont Blanc på nært hold, samtidig som du passerer den vakre byen Geneve. Sixt bilutleie i Lausanne vil gjerne være ditt førsteinntrykk av Sveits.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service