Bilutleie på Genève Sentrum

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Genève Sentrum-stasjon

Adresse

Rue de Monthoux 2, 1201 Geneve, Sveits
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 19:00
Lør
07:30 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Genève Sentrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Genève er en by som har noe for enhver smak — her kan du nyte storbyliv mens du samtidig har utsikt til flere av Vest-Europas høyeste fjell. Fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Genève sentrum kan du komme alt dette på nært hold. Byen er spesielt multikulturell med både turister og forretningsreisende fra en rekke ulike nasjonaliteter, og derfor vil du også finne restauranter som serverer retter fra alle verdenshjørner. Vår stasjon er plassert like rett ved vannkanten til den pittoreske Genèvesjøen, som er Sveits sin største, og Genève Secheron togstasjon ligger kun en kort taxitur unna. Flyplassen er meget lokalt plassert like nord for byen, og transportmuligheter derfra florerer det av. Genève er en by med høy velstand, og du kan se luksuriøse hoteller og gourmetrestauranter på rekke og rad når du kjører rundt i sentrum.
Hvordan skaffe leiebil i Genève sentrum? Kategoriene som tilbys hos Sixt passer til omtrent alle reiseformål. Velg mellom familiebiler, økonomibiler, 4x4 dersom du vil foreta ekskursjoner, minibusser med plass til storfamilien eller luksusbiler som står i stil med rikdommen som preger Genève og omegn. Innlevering av bilen kan utføres når som helst på døgnet, og med vår expresskranke er du sikret rask og effektiv ekspedering. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Forsikringer og avgifter er alltid inkludert i leiebilavtalen hos Sixt, og du kan velge tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS på våre nettsider. Med leiebil fra Genève sentrum ligger dette vakre Alpelandet for dine føtter.
Show more
Greit å vite når du leier på Genève Sentrum
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Genève Sentrum?
For å leie en bil med SIXT ved Genève Sentrum må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Genève Sentrum.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Genève Sentrum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 576 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Genève Sentrum

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Genève Sentrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Genève Sentrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?