Bilutleie
Belp
Kollaps
Sveits // Belp
Endre personlige detaljer

Leiebil Belp: Sixt Bilutleie online

I området rundt hovedstaden i Sveits er det mye vakker natur å få med seg, og det gjør du best ved å benytte deg av Sixt bilutleie i Belp. Det er bare en rask tur med drosje fra Bern flyplass (BRN) til du er fremme ved inngangen vår, og våre serviceinnstilte ansatte vil besvare alle spørsmål du måtte ha på hjertet. Kanskje det er lurt å bestille en firehjulstrekker siden Sveits tross alt er et fjelland, eller en kompaktbil dersom du er her på egen hånd. I sortimentet vårt i Belp finner et stort utvalg kjøretøy med både familiebiler til dagligdags bruk, romslige minibusser eller premiummodeller for deg som vil ha noe spesielt.

 
 • Bern Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport
  3123 Belp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er enkelt å ordne med leiebil i Belp

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Belp og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er ekstragoder medberegnet i prisen, som tredjepartforsikring og veiavgifter og gebyrer. Du kan også krysse av for betaling først ved henting. Da får du gratis ombooking av bestillingen hvis det blir endringer i planene. Fri kjørelengde følger også med de fleste kategoriene, og det kan være lurt å bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem så du finner fort frem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Flotte opplevelser med leiebil i Belp

Du vil enkelt kunne se noe av den vakreste naturen i Sveits her i Belp, som er omgitt av grønne åser og små skogsområder og har mektige fjell i bakgrunnen mot sør. Like mot nord ligger Bern som har svært mye fint å oppleve, blant annet en rekke gamle ærverdige bygninger midt i sentrum. Kjør en tur mot sørøst fra Belp og ta i øyesyn den nydelige Thunersjøen som vil få deg til å ta frem fotoapparatet. Når du leier bil i Belp, åpner det seg mange muligheter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service