Bilutleie
Altenrhein
Kollaps
Sveits // Altenrhein
Endre personlige detaljer

Leiebil Altenrhein: Sixt Bilutleie online

Altenrhein ligger i St. Gallen fylke i det nordlige Sveits, og er bygd ved bredden av den storslåtte Bodensjøen, som også grenser til Tyskland og Østerrike. Siden to andre land ligger like i nærheten, er dette stedet breddfullt av muligheter og kan best oppleves med leiebil, siden du da kan foreta spontane langturer. Dersom du velger Sixt, har du tilgang til bilmodeller i alle fasonger og størrelser, som varebiler, kompakte økonomibiler, SUV, sedan og luksusbiler. Uansett antall reisende kan du finne en bilmodell hos Sixt som passer deg.

 
 • St.Gallen/Altenrhein Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Chur?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Chur og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ingenting hindrer deg i å ta så lange turer du vil, siden du stort sett får fri kjørelengde samt air condition som alltid sørger for behagelig temperatur i bilen. Tilleggsgoder som GPS og barnesete er alltid tilgjengelige, og vi tilbyr døgnåpen innlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Altenrhein

Bodensjøen er som en magnet for turister med sin unike beliggenhet, og den innbyr til lange oppdagelsesturer som du kan foreta med kjøretøyet du disponerer. Flere sjarmerende småbyer, som Buechen, Buriet og Staad med sin koselige atmosfære, kan du også få med deg. Det er mulig å besøke fire land på én og samme dag – Sveits, Liechtenstein, Østerrike og Tyskland – som gir deg en uforglemmelig reise med variert landskap og kulturopplevelser. Flere verneverdige slott vil du også få øye på dersom du kjører langs elven Rhinen, og disse gir deg innblikk i fordums glans. Alt dette kan bli virkelighet med Sixt bilutleie i Altenrhein.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service