Bilutleie
Sheffield
Kollaps
Storbritannia // Sheffield
Endre personlige detaljer

Leiebil Sheffield: Sixt Bilutleie online

Sheffield ligger i South Yorkshire fylke og har omtrent 1,5 millioner innbyggere i hele metropolområdet. Byen ligger omtrent midt i England, og regnes som kanskje Europas grønneste by. Leiebil i Sheffield er helt ideelt, ettersom den har mange sjarmerende småbyer i nærheten som frister til besøk, og det vakre landskapet innbyr til koselige landturer. Kategoriene som Sixt tilbyr, passer til alle situasjoner – vi har vanlige familiebiler og plassrike varebiler, økonomibiler for deg med et normalt reisebudsjett og luksusbiler for deg som vil unne deg selv noe spesielt.

 
 • Sheffield Castlegate
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Sheffield Castlegate

  Sixt Bilutleie
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Sheffield?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Sheffield og ekstratjenestene som er tilgjengelige. På våre nettsider kan du alltid tilpasse din leiebil etter dine behov og finne totalpris. 20 mil gratis kjørelengde kommer alltid inkludert, og air condition får du alltid med på kjøpet, noe som sørger for behagelig kjøreklima. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Sheffield

Du kan dedikere mange dager til å besøke byens grøntområder, her finnes nemlig hele 250 parker og hager som du kan boltre deg i. Flere storslåtte bygninger finnes i bysentrum, som byens rådhus og og St. Pauls Tårn, og du kan besøke dem alle på kort tid med ditt eget kjøretøy. Opplev moro for hele familien i Valley Centertainment, hvor det finnes kinoer, restauranter og flere attraksjoner for alle aldersgrupper. Kjør også til West Street, hvor du finner mange puber hvor du kan oppleve den atmosfæren som Storbritannias utesteder er kjent for. Sheffield er også hjemstedet for verdens eldste fotballklubb, og sportsinteresserte kan ta bilen til Sandygate Road, som regnes som verdens eldste fotballbane. Alt dette står deg fritt frem å oppleve med Sixt bilutleie i Sheffield.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service