Bilutleie i Portsmouth

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Portsmouth

Hvordan du skaffer deg leiebil i Portsmouth?

Hvordan du skaffer deg leiebil i Portsmouth?

Portsmouth ligger langs Storbritannias sørkyst der du finner mange herlige fiskerlandsbyer og vakkert landskap. Sørkysten er en favoritt blant britene selv, og om sommeren vil du ofte se innbyggere fra alle byene i Storbritannia som tar seg en badeferie eller bare nyter klimaet. Med leiebil i Portsmouth er du helt uavhengig av offentlig transport, og i Sixt sitt store utvalg kan du finne et rimelig og praktisk kjøretøy. Vi tilbyr kategoriene økonomibiler til gode priser, familiebiler til dagligdags bruk, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så det ikke blir plassmangel.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Portsmouth og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden vi alltid setter sikkerheten til kundene våre i høysetet, sørger vi for at flere forsikringer alltid er medberegnet i prisen, samt ubegrenset kjørelengde slik at du ikke trenger å holde øye med kilometertelleren. Vi tilbyr muligheten for å levere kjøretøyet tilbake til alle døgnets tider etter avtale, og flere nyttige tilleggstjenester kan bestilles for små ekstrabeløp. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Ting du kan se og gjøre med leiebil i Portsmouth

Ting du kan se og gjøre med leiebil i Portsmouth

Portsmouth har forbausende mange severdigheter som passer for alle aldersgrupper, som akvariet Blue Reef og Cascades shoppingsenter der alle kan more seg. På den andre siden av bukten ligger store båthavner samt et eget museum dedikert til ubåter. Det er mange fine parker i Portsmouth, og omtrent 3 mil mot vest ligger den kjente byen Southampton. Det tar bare litt over to timer å kjøre til Storbritannias hovedstad, og i Brighton rett mot øst finner du mange muligheter. Sixt bilutleie i Portsmouth har alt du trenger for rundturen i byen og regionen.
Show more
Greit å vite når du leier i Portsmouth
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Portsmouth.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Portsmouth?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Portsmouth. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Portsmouth?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie i Portsmouth
Kan jeg bestille en langtidsleie i Portsmouth?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Portsmouth?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Portsmouth

Vis mer