Bilutleie i Paisley

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Paisley

En enkel sak å skaffa seg leiebil i Paisley

En enkel sak å skaffa seg leiebil i Paisley

Paisley kan regnes som en av forstedene til storbyen Glasgow, som er Storbritannias tredje største by, og med leiebil fra Paisley er det fritt frem for å utforske mer av det nordlige Storbritannia. Glasgow flyplass (GLA) er vanligvis det første stedet de fleste reisende kommer til, og derfor har vi én av filialene våre her. I vårt store utvalg av kjøretøy kan du velge mellom bilkategorier med økonomibiler til meget hyggelige priser, familiebiler til normalbruk, 4x4 som passer glimrende for det skotske fjellandskapet, minibusser som har plass til hele reisefølget, eller sportsmodeller som er ekstra morsomme å cruise rundt i.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Paisley og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hvis du krysser av for å betale ved henting, tilbyr vi gebyrfri ombooking eller avbestilling siden det fort kan skje uventede ting, og flere forsikringer er medberegnet i prisen for ekstra sikkerhet. Siden Paisley er del av et metropolområde, er det lurt å oppgradere til en bil med GPS, og ekstra førertillatelse gjør at flere kan dele på å sitte bak rattet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Skottland ligger åpent for deg med leiebil i Paisley

Skottland ligger åpent for deg med leiebil i Paisley

Det ligger flere golfbaner like sør for Paisley der du kan bedrive denne avslappende sporten, og Glennifer Braes Country Park gir deg ro i sjelen. Glasgow ligger bare noen minutters kjøring mot øst og vil gi deg ekte storbyfølelse med alle sine severdigheter. Mot vest fra Paisley ligger naturområdet Clyde Muirshiel som du lett kan komme deg til med kjøretøyet ditt, og det er mye fint å se langs kystlinjen. Med Sixt bilutleie i Paisley vil du få et helhetlig opphold i Skottland.
Show more
Greit å vite når du leier i Paisley
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Paisley?
For å leie en bil med SIXT ved Paisley må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Paisley.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Paisley?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Paisley. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1218 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Paisley

Hva trenger jeg for å leie en bil i Paisley?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Paisley?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Paisley?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Paisley

Vis mer