Bilutleie
Liverpool
Kollaps
Storbritannia // Liverpool
Endre personlige detaljer

Leiebil Liverpool: Sixt Bilutleie online

Liverpool er en av Storbritannias mest kjente byer og ligger i Lancashire fylke. Byen har alt hva hjertet kan begjære av opplevelser, og er en nødvendighet for alle som interesser seg for det den britiske øya kan by på. Siden det bor over 2 millioner i hele storbyområdet, kan avstandene fort bli betydelige, og derfor er det lurt å disponere en leiebil i Liverpool for å få med seg alt. Sixt er et fornuftig valg grunnet vår lange erfaring og moderne bilpark, og kategoriene du kan velge blant, er familiebil, økonomibil og luksusbil, eller du kan skaffe deg en varebil slik at plassmangel aldri blir et tema.

 
 • Liverpool Flyplass
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Liverpool Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Liverpool?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Liverpool og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan tilpasse ditt kjøretøy på våre nettsider, ettersom du kan velge ekstrautstyr og leieperiode. Dermed vil leiebilen stå klar til bruk når du plukker den opp på en av våre stasjoner i Liverpool. GPS og barnesete er noen av tilleggene som alltid er tilgjengelige. Sixt kan for øvrig garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Liverpool

Liverpool blir besøkt av både musikkelskere og sportsfrelste, siden byen har et av Storbritannias mest fremtredene fotballag og også regnes som verdens pophovedstad, fordi The Beatles har sitt fødested i Liverpool. Du kan også ta bilen til havnen og se den kjente Mersey-fergen. Der kan du også iaktta Pier Head, et stort landemerke som ligger på verdensarvlisten. Etterpå er det passende å kjøre til Liverpool katedral, som er en av verdens største, og West Tower, som er byens høyeste bygning, er også verdt en visitt. Her er det mengder av opplevelser, og med Sixt bilutleie i Liverpool kan du få med deg alt etter din egen reiseplan.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service