Bilutleie i Leeds

 

Mest populære i Leeds

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Leeds som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Leeds

Hvordan skaffe leiebil i Leeds?

Hvordan skaffe leiebil i Leeds?

Leeds ligger i Vestre Yorkshire fylke, og det er nesten 800 000 innbyggere i hele storbyregionen. Leeds er et av Storbritannias viktigste sentre for økonomi og lov og rett, og siden den ligger midt mellom kyststripene, er den et godt utgangspunkt for videre utforsking av denne innholdsrike regionen. Da er det svært hendig å være i besittelse av en leiebil i Leeds, da ligger motorveiene klare og kan ta deg til spennende steder hvor turister sjelden finner veien. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler som SUV og stasjonsvogn, varebiler som gir deg rikelig med plass, eller du kan unne deg selv noe ekstra med en av våre luksusmodeller. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Leeds og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Stort sett alle våre modeller gir deg air condition, noe som gjør at du kan få akkurat det klimaet som passer deg i kupeen, og du får alltid 20 mil kjørelengde inkludert. Flere ekstratillegg er alltid tilgjengelige, som barneseter og GPS. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Leeds Straks du har ankommet Leeds sentrum, bør du kjøre gjennom finansdistriktet for å se høybyggene ruve over deg, og etterpå er det passende å besøke Trinity Leeds, et veletablert kjøpe- og fritidssenter med mange muligheter for shopping og bespisning. For å få litt ro i kroppen er det lurt å ta bilen til noen av byens skjønne parker, som Roundhay og Temple Newsam. Vil du på langtur, kan du dra til kjente steder som York, Manchester og Sheffield. Mulighetene blir straks flere med Sixt bilutleie i Leeds som venter på ditt besøk.
Show more

Greit å vite når du leier i Leeds

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Leeds?
For å leie en bil med SIXT ved Leeds må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Leeds.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Leeds?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Leeds. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 702 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Leeds

Hva trenger jeg for å leie en bil i Leeds?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Leeds?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Leeds?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Leeds

Vis mer