Bilutleie i Edinburgh

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Edinburgh

Hvordan skaffe leiebil i Edinburgh?

Hvordan skaffe leiebil i Edinburgh?

Edinburgh er et yndet sted for turister. Faktisk er det den nest mest besøkte byen i hele Storbritannia etter London. Det er ikke uten grunn at den tiltrekker seg turister. Her kryr det nemlig av kulturelle og arkitektoniske undere, og byen er et eldorado for deg som elsker historie. Dermed kan du fort spare tid og penger med leiebil i Edinburgh, fordi det er så mye å oppleve at du stadig vil være på farten mellom severdighetene. Kategoriene som Sixt tilbyr, er familiebiler, økonomibiler og luksusbiler, eller du kan slå til med en luksusbil for å unne deg selv noe ekstra. Med Sixt mangler det ikke på noe. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Edinburgh og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med 20 mil kjørelengde inkludert kan du få sett det aller meste av Edinburgh, og med air condition, som du får med nesten alle modeller, slipper du å ha vinduene på vidt gap for å få inn frisk luft. Du kan tilpasse din leiebil etter dine behov på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Edinburgh

Hva du kan oppleve med leiebil i Edinburgh

Du finner noe som er verdt å se nesten uansett hvor du befinner deg i Edinburgh. For å se moderne arkitektur kan du kjøre til finansdistriktet, hvor glass og metall preger bygningene som nylig er oppført. Etterpå kan du kjøre til Gamlebyen for å oppleve en drastisk endring i byggestilen. Her kan du for eksempel se Holyrood Palace og flere andre historiske bygg, og Dean Village anbefales absolutt, med sin helt særegne atmosfære. Med Sixt bilutleie er det ingenting som står i veien for å kunne oppleve mest mulig etter ditt eget reiseskjema.
Show more
Greit å vite når du leier i Edinburgh
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Edinburgh?
For å leie en bil med SIXT ved Edinburgh må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Edinburgh.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Edinburgh?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Edinburgh. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 4011 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Edinburgh

Hva trenger jeg for å leie en bil i Edinburgh?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Edinburgh?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Edinburgh?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?