Bilutleie i Cambridge

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Cambridge

Hvordan skaffe leiebil i Cambridge?

Hvordan skaffe leiebil i Cambridge?

Cambridge ligger omtrent 80 kilometer nord for London og har rundt 150 000 innbyggere. Byen ligger i et av Storbritannias mest folkerike områder, og derfra kan du oppleve både småbyer med ekte engelsk atmosfære eller dra til landets hovedstad for ekte storbyfølelse. Med leiebil i Cambridge blir det enda lettere å legge reiseplaner, og du vil oppleve å spare både tid og penger dersom du velger Sixt. Kategoriene du kan velge blant, er sedan og stasjonsvogn i mange forskjellige fasonger, eller du kan skaffe deg en varebil dersom du trenger mer plass. Gjør det beste ut av oppholdet ditt med Sixt. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Cambridge og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde kommer med nesten alle våre modeller, som lar deg reise fritt rundt uten å bekymre deg for avstandene. Du har alltid sjansen til å bestille flere ekstragoder på våre nettsider, som barnesete og ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Cambridge Ta deg en rundtur i byens veinett for å få en oversikt over byen – da vil du også oppdage hvor mye denne byen inneholder av steder som er verdt å besøke. King`s Parade er en gate hvor du ser mye interessant når du kjører gjennom, for eksempel det gamle senatshuset og St. Mary`s kirke. Her er det også svært mange grøntområder – både åpne sletter og parker med trær hvor grenene henger over deg. Langs elven Cam, som renner gjennom byen, kan du ofte få øye på robåter som strever seg bortover, og her finnes også museer hvor du får et innblikk i stedets historie. Sixt bilutleie i Cambridge ser frem til ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Cambridge
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Cambridge?
For å leie en bil med SIXT ved Cambridge må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cambridge.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Cambridge?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Cambridge. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 132 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Kjøretøyretur
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Cambridge

Hva trenger jeg for å leie en bil i Cambridge?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Cambridge?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Cambridge?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Cambridge

Vis mer