Bilutleie
Cambridge
Kollaps
Storbritannia // Cambridge
Endre personlige detaljer

Leiebil Cambridge: Sixt Bilutleie online

Cambridge ligger omtrent 80 kilometer nord for London og har rundt 150 000 innbyggere. Byen ligger i et av Storbritannias mest folkerike områder, og derfra kan du oppleve både småbyer med ekte engelsk atmosfære eller dra til landets hovedstad for ekte storbyfølelse. Med leiebil i Cambridge blir det enda lettere å legge reiseplaner, og du vil oppleve å spare både tid og penger dersom du velger Sixt. Kategoriene du kan velge blant, er sedan og stasjonsvogn i mange forskjellige fasonger, eller du kan skaffe deg en varebil dersom du trenger mer plass. Gjør det beste ut av oppholdet ditt med Sixt.

 
 • Cambridge Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Station Road
  CB1 2JW Cambridge

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Lastebiler/Varebiler

 • Cambridge

  Sixt Bilutleie
  2 Elizabeth Way
  CB4 1DF Cambridge

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Cambridge?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Cambridge og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde kommer med nesten alle våre modeller, som lar deg reise fritt rundt uten å bekymre deg for avstandene. Du har alltid sjansen til å bestille flere ekstragoder på våre nettsider, som barnesete og ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Cambridge

Ta deg en rundtur i byens veinett for å få en oversikt over byen – da vil du også oppdage hvor mye denne byen inneholder av steder som er verdt å besøke. King`s Parade er en gate hvor du ser mye interessant når du kjører gjennom, for eksempel det gamle senatshuset og St. Mary`s kirke. Her er det også svært mange grøntområder – både åpne sletter og parker med trær hvor grenene henger over deg. Langs elven Cam, som renner gjennom byen, kan du ofte få øye på robåter som strever seg bortover, og her finnes også museer hvor du får et innblikk i stedets historie. Sixt bilutleie i Cambridge ser frem til ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service