Bilutleie
Bromley
Kollaps
Storbritannia // Bromley
Endre personlige detaljer

Leiebil Bromley: Sixt Bilutleie online

Forstadsbyen Bromley byr på alle muligheter når du disponerer leiebil fra Bromley og vil bevege deg fritt rundt i Stor-London. Du finner enkelt frem til Sixt bilutleie i Bromley i sentrum, tvers overfor Norman Park rekreasjonsområde. Her hos oss tilbyr vi et stort utvalg kjøretøy som passer ulike formål og kjøremønstre. Er du i Storbritannia som turist, kan en sedan eller stasjonsvogn ha praktisk plass for bagasje og flere passasjerer, mens en cabriolet eller sportsbil er utmerket for forretningsreisende og par. For lengre kjøreturer eller varetransport kan trolig en SUV eller varebil være det beste alternativet når du skal leie bil i Bromley.

 
 • Bromley
  54 Stanley Road
  BR2 9JH Bromley

  Ma. - Fr.07:30 - 19:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bromley

  Sixt Bilutleie
  54 Stanley Road
  BR2 9JH Bromley

  Ma. - Fr.07:30 - 19:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Et skreddersydd kjøretøy i Bromley

Hos Sixt bilutleie i Bromley har vi inkludert både tredjepartforsikring og hele 600 kilometer kjørelengde med de fleste modeller. Men vi legger stor vekt på at du skal få god service og akkurat de tjenestene du har behov for, og derfor kan du også velge tilleggstjenester etter ønske. Du kan bestille GPS, barneseter og ekstra forsikringstjenester til lave priser, og det er mulig å oppgradere til ubegrenset kjørelengde. Husk at det er venstrekjøring i Storbritannia, og vi minner også om at spesifikke bilmodeller avhenger av tilgjengelighet når du henter bilen, men du vil alltid få en bil i ønsket bilkategori hos oss.

Stor-London med leiebil fra Bromley

Med eget kjøretøy står du helt fritt til å reise fra Bromley til alle deler av Stor-London, og Sixt er også et utmerket valg hvis du har forretningsærend i Bromley og bor på et av hotellene her. Forstaden har et levende kulturliv med en rekke teatre, for eksempel Churchill Theatre som det mest fremtredende av dem. Kirkene St. Peter, St. Paul og St. Marks er både landemerker og verdt et besøk. Har du bil til disposisjon, kan du nyte et behagelig opphold i Bromley samtidig som alle nærliggende tettsteder og selve London by blir fritt tilgjengelig.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7