Bilutleie i Belfast

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Belfast

Hvordan skaffe leiebil i Belfast?

Hvordan skaffe leiebil i Belfast?

Belfast er hovedstaden i Nord-Irland og ble grunnlagt der elven Lagan munner ut i havet. Byen er Nord-Irlands hovedsenter for finans, utdanning og kunst, og har mye som frister til utforsking. Med leiebil i Belfast er du sikret den mest effektive måten å forflytte deg på, og når du er uavhengig av kollektivtrafikk, velger du selv stoppestedene. Kategoriene du kan velge blant, er sedan, stasjonsvogn, SUV, 4x4, eller du kan slå til med en luksusmodell for å kjøre på veiene med stil. Varebil er også tilgjengelig for deg som trenger rikelig med plass.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Belfast og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan dra på langturer, siden du får ubegrenset kjørelengde når du velger Sixt, og tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg er alltid dekket. Ved bestemte stasjoner er det døgnåpen innlevering samt mulighet for å velge bilmodell ved utlevering. Du vil på våre sider kunne skreddersy din bilferie, og vil vil ha bilen stående klar akkurat slik du vil ha den.
Hva du kan oppleve i Belfast med leiebil

Hva du kan oppleve i Belfast med leiebil

I sentrum av Belfast vil du oppdage mye som vil få deg til å parkere bilen for å ta en nærmere titt. Det eksklusive Victoria Square gir deg mulighet for shopping og servering på høyt nivå. Byen har også noen av Storbritannias høyeste leiekostnader fordi det er et ettertraktet sted. Landet er selvsagt rikt på historie, med flere eldgamle slott som gir deg glimt av fordums storhet. Skulle du ønske å dra på oppdagelsestur, anbefales Cavehill som gir deg utsikt over hele byen. Og kjører du langs kysten, vil du kunne iaktta et variert og dramatisk landskap. Med Sixt bilutleie i Belfast åpner det seg straks flere muligheter.
Show more
Greit å vite når du leier i Belfast
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Belfast?
For å leie en bil med SIXT ved Belfast må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Belfast.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Belfast?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Belfast. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 2219 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Belfast

Hva trenger jeg for å leie en bil i Belfast?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Belfast?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Belfast?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?