Bilutleie i Castries

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Castries

Bestill en skreddersydd leiebil i Castries

Bestill en skreddersydd leiebil i Castries

På den karibiske øya St. Lucia kan du velge og vrake blant tropiske naturopplevelser og spennende attraksjoner. Besøk strender omkranset av vaiende palmetrær, den ville regnskogen, majestetiske fjell og dramatiske fossefall med en leiebil fra Sixt bilutleie i Castries. Uansett hva slags kjøretøy du ser etter, finner du en passende bilkategori i vårt varierte utvalg av sedaner, sportsbiler, 4x4-modeller og cabrioleter. Du befinner deg her i den største byen på St. Lucia, og med en leiebil fra Castries har du et godt utgangspunkt for å utforske resten av øya. Du finner en av Sixt sine stasjoner for leiebiler i Castries på flyplassen George F.L. Charles (SLU). Hent leiebilen din og det du trenger av ekstrautstyr med en gang du kommer, og du er klar for et tropisk eventyr. Hos oss får du både air condition og ubegrenset kjørelengde inkludert slik at du kan utforske øya på kryss og tvers. Ta gjerne en titt på våre valgfrie forsikringer, og reserver en GPS så du slipper å forville deg inn i regnskogen. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men en bil i samme kategori vil stå klar på vår stasjon for bilutleie i Castries.
Opplev mer av fargerike Castries med leiebil

Opplev mer av fargerike Castries med leiebil

Du kan ikke unngå å legge merke til fjellet Morne Fortune som ruver over byen. Kanskje vil du også legge merke til at arkitekturen består av en god og fargerik blanding av moderne og gamle stilarter. Det skyldes flere store branner mellom 1785 og 1948 som ødela mange historiske bygninger. Få med deg katedralen Cathedral of the Immaculate Conception, parken Sir Derek Walcott Square og Serenity Park. Ved de to cruisehavnene finner du mange butikker og markeder. Med en leiebil fra Castries kommer du deg også enkelt ut i den ville og vakre naturen som finnes overalt på St. Lucia.
Show more
Greit å vite når du leier i Castries
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Castries?
For å leie en bil med SIXT ved Castries må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Castries.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Castries?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Castries. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 58 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Castries

Hva trenger jeg for å leie en bil i Castries?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Castries?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Castries?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?