Bilutleie
Colombo
Kollaps
Sri Lanka // Colombo
Endre personlige detaljer

Leiebil Colombo: Sixt Bilutleie online

Tropisk klima og en spennende kombinasjon av storby og strand gjør hovedstaden i Sri Lanka til et yndet reisemål året rundt. Med din egen leiebil i Colombo får du mer ut av reisen, enten du bare oppholder deg i byen eller skal utforske hele det eventyrlige landet. Sixt er til stede på flere plasser i byen med et utvalg kjøretøy som passer for familieferien, forretningsreisen eller rundreisen. Vi har sedaner til gode priser, spreke sportsbiler og 4x4-modeller som passer utmerket til kjøring i ulendt terreng. Du finner en av våre stasjoner for bilutleie i Colombo på flyplassen Bandaranaike internasjonale lufthavn (CMB).

 
 • Colombo Internat. Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Canada Frienship Road
  11450 Katunayake

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Colombo Parliament Road

  Sixt Bilutleie
  941 Parliament Road
  10100 Ethul Kotte

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Colombo/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  . Colombo

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Praktiske ekstratjenester til leiebilen i Colombo

Sri Lanka har mange naturopplevelser og attraksjoner spredt utover øya. Du får fri kjørelengde med våre leiebiler i Colombo så du kan kjøre så mye du vil. De fleste av våre modeller leveres med behagelig air condition. Planlegger du mange lange kjøreturer, kan du forhåndsbestille et navigasjonssystem og registrere en ekstra sjåfør. Ønsker du hjelp med kjøringen fra en sjåfør som kjenner lokalforholdene godt kan du leie en sjåfør gjennom Sixt bilutleie i Colombo for en avtalt tidsperiode. Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig hvilken modell du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner du kan besøke med leiebil i Colombo

Lei en bil i Colombo og oppdag alle storbyens templer, museer, gallerier og deilige smaker fra fine restauranter eller lokale gateboder. Ikke gå glipp av solnedgangen fra parken Galle Face Green ved stranden. Reiser du med barna, vil de like en tur i dyrehagen Dehiwala Zoological Garden. For mer nærkontakt med dyrelivet kan du kjøre litt lenger sørover langs stranden til Turtle Conservation Villa, der de jobber med å beskytte de sårbare havskilpaddene. Med leiebil kan du også kjøre til Kalpitiya peninsula med øde strender og delfiner i sør, nasjonalparken Wilpattu i nord eller det buddhistiske klippefortet Sigiriya i nordøst.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service