Bilutleie i Zaragoza

 

Mest populære i Zaragoza

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zaragoza Delicias Togstasjon som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Zaragoza

Sixt bilutleie i Zaragosa, Spania

Sixt bilutleie i Zaragosa, Spania

Zaragoza ligger i det nordøstlige Spania, nesten midt mellom Barcelona og Madrid, som er landets to største byer. Området her er derfor meget attraktivt og kan by på mange opplevelser, som det er lett å ta del i med en leiebil i Zaragoza. Kategoriene du kan velge, dekker alle mulige behov. Vi har familiebiler, økonomibiler, luksusbiler og minibusser som gir rikelig med plass. Uansett hva du trenger, kan Sixt skaffe deg en leiebil som er skreddersydd for deg og ditt reisefølge. Prøv Sixt og få erfaring med vår førsteklasses kundeservice.
Hvordan skaffe leiebil i Zaragoza?

Hvordan skaffe leiebil i Zaragoza?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre ekstratillegg og stasjoner hvor du kan møte opp. Nærmeste flyplass er Zaragoza flyplass (ZAZ). Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. På våre brukervennlige sider kan du beregne prisen og legge til oppgraderinger, som GPS, som gjør navigasjon til en enkel sak, eller ekstra sjåfør dersom du trenger å slappe av på vei til hotellet.
Hva du kan oppleve med leiebil i Zaragoza

Hva du kan oppleve med leiebil i Zaragoza

Zaragoza er en vakker by som ble grunnlagt ved elven Ebro, og derfor kan du mange steder i byen kjøre over romantiske broer og se båter som duver avgårde. Byen har et utbredt veinett, ettersom den er en av landets mest folkerike, og leiebil er den beste måten å komme seg fra A til Å på. Kjør langs elven og se severdigheter som dukker opp på rekke og rad, byens basilika og katedral samt det gamle hovedsetet for biskopen. Kjør til den storslåtte parken Labordeta, med den vakre trappen som midtpunkt. For de kunstinteresserte finnes et eget museum dedikert til malere fra 1400-tallet. Med Sixt bilutleie i Zaragoza vil du få opplevelser i mange dager.
Show more

Greit å vite når du leier i Zaragoza

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Zaragoza?
For å leie en bil med SIXT ved Zaragoza må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Zaragoza.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Zaragoza?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Zaragoza. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 898 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Zaragoza

Hva trenger jeg for å leie en bil i Zaragoza?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Zaragoza?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Zaragoza?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Zaragoza

Vis mer