Bilutleie i Tarragona

 

Mest populære i Tarragona

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tarragona som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Tarragona

Sixt bilutleie i Tarragona, Spania

Sixt bilutleie i Tarragona, Spania

Sixt ønsker velkommen til det nordøstlige Spania og Tarragona, som kan bli din startbase for utforskingen av denne mangfoldige kyststrekningen, med både strender og stupbratte klipper. Med leiebil i Tarragona kan du fort spare både tid og penger, siden du selv bestemmer tempoet, og vi har blant de rimeligste prisene i bransjen. Kategoriene du kan velge mellom, er økonomibiler, familiebiler, luksusbiler som cabriolet, 4x4, eller du kan skaffe deg en minibuss for hele storfamilien. Nyt godt av vår kundeservice og et komfortabelt kjøretøy som står til din disposisjon.
Hvordan skaffe leiebil i Tarragona?

Hvordan skaffe leiebil i Tarragona?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om plasseringen til våre stasjoner i Tarragona, og du kan bruke våre sider til å tilpasse leiebilen etter ditt behov, slik at den står klar ved oppmøte. Nærmeste flyplass er Tarragona-Reus Airport (REU). Via våre nettsider kan du ordne ubegrenset kjørelengde som lar deg slippe å tenke på avstandene, eller GPS som lar deg finne din destinasjon på en enkel måte. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tarragona

Hva du kan oppleve med leiebil i Tarragona

Tarragona er en by langs kysten av det nordøstlige Spania som ofte ligger i skyggen av Barcelona. Men her finnes også severdigheter som kan holde deg engasjert i lang tid, spesielt de gamle ruinene som ligger på verdensarvlisten. Her kan du komme raskt fram med leiebil og se et gammelt amfiteater, murer og sirkus blant flere gjenlevninger fra gamle dager. Kjør ned til sjøen for å iaktta den store havnen, og flere strender ligger lokalisert i nærområdet og frister til våt moro. Eller du kan rett og slett foreta en roadtrip langs kysten og se flere bortgjemte naturperler.
Show more

Greit å vite når du leier i Tarragona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tarragona?
For å leie en bil med SIXT ved Tarragona må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tarragona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tarragona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tarragona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 420 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
Service under og etter utleien
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Tarragona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tarragona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tarragona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tarragona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tarragona

Vis mer