Bilutleie i Sevilla

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Sevilla

Sixt bilutleie i Sevilla, Spania

Sixt bilutleie i Sevilla, Spania

Sevilla er den største byen i Andalusia, og er et yndet feriested for mange, grunnet det milde klimaet og beliggenheten ved sjøen. Med leiebil i Sevilla slipper du å pugge avgangstidene til lokalbussen, og du vil fortere få et overblikk over byen, siden du kan foreta rundturer og bli kjent med veinettet. Kategoriene Sixt kan by på i Sevilla, passer til omtrent alle reiseformål, enten du har forretninger eller kommer som turist. Her er det familiebiler, økonomibiler, luksusbiler, og minibusser dersom du har ekstra plassbehov.
Hvordan skaffe leiebil i Sevilla?

Hvordan skaffe leiebil i Sevilla?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner og hvordan du kan skreddersy leiebilen til din reisesituasjon, og air condition og lokasjonstillegg er ekstragoder som alltid er inkludert. Både på togstasjonen og Sevilla San Pablo lufthavn (SVQ), der våre stasjoner befinner seg, kan du nyte godt av vårt døgnåpne tilbud for både henting og innlevering av kjøretøyet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sevilla

Hva du kan oppleve med leiebil i Sevilla

I Sevilla sentrum finnes det severdigheter stort sett rundt hvert gatehjørne, som klassiske bygårder og storslagne religiøse bygninger. Med leiebil kan du kjøre over den vakre Triana-broen, som er spesielt flott på kveldstid. Etterpå kan du ta leiebilen til det enorme Spansketorget, et naturlig møtepunkt med en fontene i sentrum. Kjør også til den praktfulle Alcazar-hagen, som har en flora du aldri har sett maken til, og fra klokketårnet i byens katedral kan du se hele byen, ettersom det er over 100 meter høyt. Med leiebil kan du fritt dra opp i fjellene på ekskursjoner, eller kjør til kysten for frisk sjøluft. Mulighetene er flerfoldige med Sixt bilutleie i Sevilla.
Show more
Greit å vite når du leier i Sevilla
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sevilla?
For å leie en bil med SIXT ved Sevilla må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sevilla.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sevilla?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sevilla. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 3084 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Sevilla

Hva trenger jeg for å leie en bil i Sevilla?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sevilla?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sevilla?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?