Bilutleie i San Sebastian

 

Mest populære i San Sebastian

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved San Sebastián som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved San Sebastian

Sixt bilutleie i San Sebastian, Spania

Sixt bilutleie i San Sebastian, Spania

San Sebastian er et ypperlig feriested grunnet sin idylliske beliggenhet og buktene med sandstrender. Selv om dette er en by av betydelig størrelse, er den omringet av vakkert landskap, slik at du lett kan kombinere en bytur og en tur på landet. Vi har en moderne og variert bilpark som passer for enhver smak og ethvert reisebudsjett her finner du økonomibiler, luksusbiler, romslige stasjonsvogner og SUV-er, og også minibuss for deg med ekstra plassbehov. Med leiebil i San Sebastian kan du gjøre det enkelt for deg selv.
Hvordan skaffe leiebil i San Sebastian?

Hvordan skaffe leiebil i San Sebastian?

Ved å klikke på linken ovenfor finner du mer informasjon om vår stasjon i San Sebastian, og hvordan du kan tilpasse leiebilen til dine ønsker, da vi har mange ekstragoder å tilby. Når du skal reise fra flyplassen San Sebastian Fuenterrabia Hondarribia Airport (EAS), gir vi deg en stressfri innleveringsdag, ettersom du kan levere bilen tilbake når på døgnet du ønsker. Våre fleste modeller har ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert, og vi kan alltid skaffe GPS og ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i San Sebastian

Hva du kan oppleve med leiebil i San Sebastian

San Sebastian ligger helt nord i Spania nær den franske grensen, og er en av landets mest attraktive destinasjoner. Med leiebil kan du fort få et overblikk over byen, samtidig som du vil få øye på mange flotte byggverk. Byens basilika og katedral bør besøkes, og du kan kjøre til det kjente Igeldo fyr, som samtidig gir deg en spektakulær kjøretur langs de bratte klippene. Frankrike er heller ikke langt unna, og lokker med sine mange destinasjoner, og du kan kjøre ut av byen og se de frodige åsene og lundene som byen er omringet av. La Sixt bilutleie i San Sebastian være ditt førsteinntrykk av stedet.
Show more

Greit å vite når du leier i San Sebastian

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i San Sebastian?
For å leie en bil med SIXT ved San Sebastian må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i San Sebastian.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i San Sebastian?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i San Sebastian. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 474 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i San Sebastian

Hva trenger jeg for å leie en bil i San Sebastian?
Kan jeg bestille en langtidsleie i San Sebastian?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i San Sebastian?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in San Sebastian

Vis mer