Bilutleie i Reus

 

Mest populære i Reus

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Reus Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Reus

Få en avslappet og komfortabel reise med tilpasset leiebil

Få en avslappet og komfortabel reise med tilpasset leiebil

Halvannen time sørover langs kysten fra Spanias hovedstad Barcelona ligger den vesle byen Reus i stolte, antikke omgivelser. I utkanten av den romerske strandbyen Tarragona, med den legendariske romerske museer og amfiteatre, finner du Sixt bilutleie på Reus flyplass (REU). Her har vi lagt til rette for den optimale oppdagelsen av Spanias sørlige kyst ved å sørge for et bredt utvalg kjøretøy som kan imøtekomme de fleste behov, reisefølger og lommebøker. Her kan du velge mellom moderne økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner, romslige minibusser og raske sportsbiler for å unne deg litt ekstra luksus. Lei en bil i Reus og legg noen av landets mest spesielle opplevelser for dine føtter. Hos Sixt gjør vi det vi kan for å optimalisere din mobilitet, komfort og fleksibilitet når du er på tur. Leier du en bil i Reus, vil du merke hvor bekymringsløs og behagelig en kjøretur kan være. For at du skal slippe å tenke på tilbakelagte kilometre, har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige leiebiler i Reus. Videre får du LDW- og tredjepartforsikring med i leien når du velger Sixt. Ønsker du å tilpasse kjøretøyet ytterligere, kan du bestille rimelige tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåførtillatelse og forsikring mot personskade på forhånd. Vi sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men kan ikke garantere spesifikke modeller.
Modernistisk arkitektur, romerske ruiner og et smakfullt kjøkken

Modernistisk arkitektur, romerske ruiner og et smakfullt kjøkken

Reus byr på en festsamling av modernistiske bygninger, inkludert Casa Reus i gamlebyen. En femten minutters kjøretur fra Reus flyplass ligger kystbyen Tarragona der du finner Spanias andre viktigste romerske området. Middelaldersentrumet inkluderer museer fulle av romersk mosaikk og et amfiteater ved havet. Omgitt av en rekke utsøkte restauranter ligger den store katolske katedralen i frodig gotisk stil. Byen er et ypperlig utgangspunkt for utflukter til de glitrende strendene i Costa Darudada.
Show more

Greit å vite når du leier i Reus

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Reus?
For å leie en bil med SIXT ved Reus må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Reus.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Reus?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Reus. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 33 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Reus

Hva trenger jeg for å leie en bil i Reus?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Reus?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Reus?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Reus

Vis mer