Bilutleie i Puerto del Rosario

 

Mest populære i Puerto del Rosario

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Fuerteventura Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Puerto del Rosario

La oss ordne med leiebil i Puerto del Rosario for deg

La oss ordne med leiebil i Puerto del Rosario for deg

Fuerteventura er en del av de svært ettertraktede Kanariøyene som tilhører Spania, og du kan bli lommekjent med øya når du har en leiebil fra Puerto del Rosario stasjon. Siden stort sett alle reisende ankommer Puerto del Rosario med fly, har vi naturligvis lagt filialen vår på Fuerteventura flyplass (FUE), og du vil fort finne den tydelig merkede skranken med våre imøtekommende ansatte som vil hjelpe deg. Her på flyplassen finner du et stort utvalg kjøretøy hos oss, som økonomibiler til svært gunstige priser, familiebiler til vanlig bruk, 4x4 som passer utmerket for utforskingsturer, eller minibusser så det blir plass til alle.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Puerto del Rosario og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde inkludert i prisen så du kan se hver krik og krok av Puerto del Rosario, og air condition gjør at du slipper å sitte lenge i en varm bil. Du får en ekstra førertillatelse inkludert som et ekstra gode her, slik at dere kan dele på å kjøre rundt i denne delen av Spania, og flere nyttige tilleggstjenester kan bestilles for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Nyt oppholdet ditt på Kanariøyene med leiebil i Puerto del Rosario

Nyt oppholdet ditt på Kanariøyene med leiebil i Puerto del Rosario

Når du har rullet hjulene i gang på flyplassen, er det bare noen minutters kjøring til Puerto del Rosario der det er både spisesteder og museer du kan gjøre deg kjent med. Vi anbefaler en rundtur på hele øya for å se det vakre landskapet og hav så langt øyet rekker. Dyreparken Oasis Park sør på øya vil være populær hos de minste. Dermed har du muligheter for enhver smak når du leier bil fra Puerto del Rosario stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier i Puerto del Rosario

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Puerto del Rosario?
For å leie en bil med SIXT ved Puerto del Rosario må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Puerto del Rosario.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Puerto del Rosario?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Puerto del Rosario. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1559 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Puerto del Rosario

Hva trenger jeg for å leie en bil i Puerto del Rosario?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Puerto del Rosario?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Puerto del Rosario?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Puerto del Rosario

Vis mer