Bilutleie i Palma de Mallorca

 

Mest populære i Palma de Mallorca

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Majorca Palma Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Palma de Mallorca

Hvordan skaffe leiebil i Palma de Mallorca

Hvordan skaffe leiebil i Palma de Mallorca

Sixt bilutleie i Palma de Mallorca tilbyr leiebiler som passer for kjæresteparet, familien og forretningsreisende. Vi har en rekke tilgjengelige bilkategorier, og selv om vi ikke kan garantere at du får en spesifikk bilmodell, kan du velge mellom kategorier som stasjonsvogn, SUV, kabriolet og vare- eller lastebil. Alle våre leiebiler kan tilpasses dine ønsker, det vil si at du kan forhåndsbestille barnesete, GPS eller ekstra sjåfør. Med leiebil i Palma de Mallorca får du en trygg leiebilavtale som gjør at du kan oppleve byen og øya på en komfortabel måte. Du kan bestille alle leiebilkategorier fra Sixt bilutleie i Palma de Mallorca via våre nettsider. For mer informasjon om våre stasjoner og ekstratjenster, kan du bevege musepekeren over linkene ovenfor. Ved forhåndsbestilling og betaling sørger vi for at du får ønsket bilkategori, og leiebilen vil stå klar for deg når du ankommer Palma de Mallorca flyplass, også kalt Son Sant Juan flyplass (PMI). Kontakt oss gjerne via våre nettsider dersom du har spørsmål, eller snakk med en av våre dyktige medarbeidere ved ankomst.
Opplev Palma de Mallorca med Sixt

Opplev Palma de Mallorca med Sixt

Palma de Mallorca er hovedstaden på øya Mallorca utenfor den spanske kysten. Dersom du ønsker å få med deg mer enn bare strandliv og restauranter, vil en leiebil fra Palma de Mallorca gjøre resten av øya mer tilgjengelig for deg og ditt reisefølge. Her finner du både kulturelle arrangementer og opplevelser for nyforelskede par, men også barna har en rekke aktiviteter å velge mellom. Ta for eksempel turen til Marineland, som er en park med delfiner og sjøløver og som ligger bare ti minutters kjøretur fra byen. Om du er kunstinteressert kan vi anbefale Es Baluard Museum, der du blant annet kan se Picasso og Ramis. Du finner også mange vakre bygninger på øya hvor La Seu-katedralen utpeker seg som en svært severdig attraksjon. I tillegg finner du selvsagt en rekke golfanlegg som blir mer tilgjengelig med leiebil fra Palma de Mallorca.
Show more

Greit å vite når du leier i Palma de Mallorca

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Palma de Mallorca?
For å leie en bil med SIXT ved Palma de Mallorca må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Palma de Mallorca.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Palma de Mallorca?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Palma de Mallorca. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 11592 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Palma de Mallorca

Hva trenger jeg for å leie en bil i Palma de Mallorca?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Palma de Mallorca?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Palma de Mallorca?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?