Bilutleie i Menorca

 

Mest populære i Menorca

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Menorca Mahon Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Menorca

Sixt bilutleie på Menorca, Spania

Sixt bilutleie på Menorca, Spania

Menorca og Mallorca to populære ferieøyer øst for Spania, og Menorca er den minste. Men det betyr ikke at den er mindre attraktiv! Her er det frodig vegetasjon og små landsbyer som gir deg godt innblikk i dagliglivet til befolkningen, og med leiebil kan du bevege deg rundt etter eget forgodtbefinnende. Kategoriene Sixt tilbyr, er sedan, stasjonsvogn, SUV, firehjulstrekker for mer krevende kjøring, eller du kan bli konge på øya med en av våre cabrioleter eller sportsbiler. Sixt bilutleie står til tjeneste for å gjøre reisen din enkel og rimelig.
Hvordan skaffe leiebil på Menorca?

Hvordan skaffe leiebil på Menorca?

Ved å klikke på linken ovenfor finner du mer informasjon om vår stasjon på Menorca og hvilke tilbud som er tilgjengelige. Flyplassen er Menorca Airport, MAH. Planlegg reisen din på forhånd via internett her finner du priser og ekstraoppgraderinger og alt som er essensielt på våre oversiktlige sider. Nyt friheten av ubegrenset kjørelengde, som kommer med våre aller fleste modeller, og air condition som lar deg nyte en behagelig biltur, selv midt i solsteiken. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil på Menorca

Hva du kan oppleve med leiebil på Menorca

Menorca innbyr til bilreiser fordi stedet har et vakkert landskap uansett hvor du beveger deg. Se palmetrær som vil minne deg om tropiske forhold, og er du interessert i dyreliv, finnes det rikelig med sommerfugler og fuglearter her. Mahon er den største byen på øya, som har en meget stor naturlig havn hvor du finner både transport- og privatbåter på rundreise. Menorca har også mange paradisiske bukter med knallblått hav som lokker til badeliv og soling. Sixt bilutleie på Menorca ser fram til å få gitt deg nøklene i hånden på vår stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier i Menorca

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Menorca?
For å leie en bil med SIXT ved Menorca må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Menorca.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Menorca?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Menorca. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 701 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Menorca

Hva trenger jeg for å leie en bil i Menorca?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Menorca?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Menorca?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Menorca

Vis mer