Bilutleie
Menorca
Kollaps
Spania // Menorca
Endre personlige detaljer

Leiebil Menorca: Sixt Bilutleie online

Menorca og Mallorca to populære ferieøyer øst for Spania, og Menorca er den minste. Men det betyr ikke at den er mindre attraktiv! Her er det frodig vegetasjon og små landsbyer som gir deg godt innblikk i dagliglivet til befolkningen, og med leiebil kan du bevege deg rundt etter eget forgodtbefinnende. Kategoriene Sixt tilbyr, er sedan, stasjonsvogn, SUV, firehjulstrekker for mer krevende kjøring, eller du kan bli konge på øya med en av våre cabrioleter eller sportsbiler. Sixt bilutleie står til tjeneste for å gjøre reisen din enkel og rimelig.

 
 • Menorca Mahon Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie på Menorca, Spania

Hvordan skaffe leiebil på Menorca?

Ved å klikke på linken ovenfor finner du mer informasjon om vår stasjon på Menorca og hvilke tilbud som er tilgjengelige. Flyplassen er Menorca Airport, MAH. Planlegg reisen din på forhånd via internett her finner du priser og ekstraoppgraderinger og alt som er essensielt på våre oversiktlige sider. Nyt friheten av ubegrenset kjørelengde, som kommer med våre aller fleste modeller, og air condition som lar deg nyte en behagelig biltur, selv midt i solsteiken. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Menorca

Menorca innbyr til bilreiser fordi stedet har et vakkert landskap uansett hvor du beveger deg. Se palmetrær som vil minne deg om tropiske forhold, og er du interessert i dyreliv, finnes det rikelig med sommerfugler og fuglearter her. Mahon er den største byen på øya, som har en meget stor naturlig havn hvor du finner både transport- og privatbåter på rundreise. Menorca har også mange paradisiske bukter med knallblått hav som lokker til badeliv og soling. Sixt bilutleie på Menorca ser fram til å få gitt deg nøklene i hånden på vår stasjon.


 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service