Bilutleie i Marbella

 

Mest populære i Marbella

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Marbella som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Marbella

Bilutleie hos Sixt i Marbella

Bilutleie hos Sixt i Marbella

Sixt bilutleie finner du selvsagt også i Marbella, på Costa del Sol i Spania. Vårt kontor finner du i Hotel Alanda i Blvd. Principe Alfonso de Hohe. Dette er en del av den lange hovedgaten som går gjennom hele Marbella og til Puerto Banus. Hotellet ligger noen få kilometer vest for sentrum, i et område med mange luksushoteller og golfbaner. Sixt bilutleie Marbella er åpen fra klokken 09.00 til 17.30 alle dager, også helligdager. Sixt tilbyr forskjellige typer leiebil i Marbella. Siden dette er solkysten, Costa del Sol, passer det kanskje med en cabriolet eller en sportsbil? Velg mellom personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Bilutleie i Marbella kan bestilles ved personlig fremmøte, på telefon eller på internett.
Dette kan du gjøre med leiebil i Marbella

Dette kan du gjøre med leiebil i Marbella

Leie bil er en fin måte å komme seg rundt på i Marbella og i området rundt. Byen strekker seg over flere kilometer langs Middelhavskysten i et område som er blant det varmeste og mest solrike i fastlands-Europa. I sentrum finner du den idylliske gamlebyen og en kort kjøretur unna ligger Puerto Banus, som er lekeplassen for de som har altfor mye penger. Stedet må oppleves også for de som ikke har ubegrenset med midler. Ved å leie bil har du også mulighet til å kjøre nordover til den elegante storbyen Malaga eller sørover til Gibraltar, som er en en del av Storbritannia på sørspissen av Spania. En tur innover i landet kan anbefales og da trenger du virkelig å leie bil. Dette er et område med høye fjell og vakker natur, og små hvite landsbyer som har store doser med sjarm. En by som bør oppleves er Ronda, som ligger på toppen av et fjell med høye og bratte stup i nesten alle retninger rundt byen. Den ligger bare en time unna.
Show more

Greit å vite når du leier i Marbella

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Marbella?
For å leie en bil med SIXT ved Marbella må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Marbella.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Marbella?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Marbella. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 528 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Marbella

Hva trenger jeg for å leie en bil i Marbella?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Marbella?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Marbella?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Marbella

Vis mer