Bilutleie i Manises (Valencia)

 

Mest populære i Manises (Valencia)

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Valencia Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Manises (Valencia)

La oss orden med leiebil i Manises for deg

La oss orden med leiebil i Manises for deg

I den vestlige utkanten av storbyen Valencia finner du Manises, som passer glimrende for forretningsreisende siden du her kan nyte mye roligere omgivelser enn inne i asfaltjungelen. Siden stasjonen vår ligger på Valencia flyplass (VLC), som faktisk ligger i gangavstand unna, finner du også fort frem til oss. Vi har et stort utvalg kjøretøy i kategorier som vil tilfredsstille tilnærmet alle behov, og modellene våre oppgraderes regelmessig. Velg blant økonomibiler til priser som budsjettet ditt kan tåle, brukervennlige familiebiler, minibusser for deg som kanskje reiser med hele jobbavdelingen, luksusmodeller for deg som ønsker ekstra luksus, eller 4x4 som har ekstra godt veigrep.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Manises og ekstratjenestene som er tilgjengelige. I Manises får du helt fritt spillerom når du leier bil hos oss, siden du kan avtale både inn- og utlevering av kjøretøyet hele døgnet, og når du betaler først ved henting, er ombooking eller kansellering gratis på forhånd. Siden Valencia ligger like mot øst, anbefaler vi GPS som oppgradering så du ikke kjører deg bort, og det kommer flere ekstragoder med på kjøpet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Å se og gjøre med leiebil i Manises

Å se og gjøre med leiebil i Manises

Valencia har et av de mer interessante bysentrene i Spania, og du kan se alle byens severdigheter etter eget ønske med en leiebil fra Manises stasjon. I denne storbyen finner du også veldig mye interessant arkitektur i både gammeldags og moderne stil, og restauranter florerer det av. Når du besøker Manises, er det også store sjanser for badeliv på de store strendene ute ved kysten. Dermed kan du få et helthetlig opphold når du benytter deg av reisemulighetene med Sixt.
Show more

Greit å vite når du leier i Manises (Valencia)

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Manises (Valencia)?
For å leie en bil med SIXT ved Manises (Valencia) må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Manises (Valencia).
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Manises (Valencia)?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Manises (Valencia). Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 2350 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Manises (Valencia)

Hva trenger jeg for å leie en bil i Manises (Valencia)?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Manises (Valencia)?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Manises (Valencia)?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Manises (Valencia)

Vis mer